Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 954 / 51 / 0
Methylis pisze:
...
Skarbie, odpuść sobie... do niego i tak to nie dotrze, i i tak mu się nie uda.
#daily motivation
[ external image ]
  • 619 / 45 / 0
Szczuply, poczytaj o diecie GOMAD (Gallon Of Milk A Day). Stosowalem i schudlem 10 kg w miesiąc.
Polecam.
  • 152 / 13 / 0
JanBreivik2 pisze:
Skarbie, odpuść sobie... do niego i tak to nie dotrze, i i tak mu się nie uda.
Właśnie to zauważyłam, że nic nie dociera do kolegi szczupłego. Nawet jakby pisać prawdę i uargumentować to dużą ilością racjonalnych teorii, to i tak się znajdzie artykuł w internecie na jakiejś pseudorzetelnej stronie, który to zaprzeczy. Jednak to napisałam, bo może komuś się to przyda. Lepiej abym coś skomentowała niż żeby ktoś potem zepsuł sobie zdrowie, ślepo wierząc w pewne rzeczy. Jednak wierzę w to, że większość osób tutaj na ten temat (temat odchudzania) ma racjonalne myślenie i wie, jak to robić, aby się nie wykończyć. Zresztą to widać po tym wątku.
  • 76 / 1 / 0
ravez pisze:
Szczuply, poczytaj o diecie GOMAD (Gallon Of Milk A Day). Stosowalem i schudlem 10 kg w miesiąc.
Polecam.
Dzięki, podziałało!
  • 76 / 1 / 0
Głodówka dzień pierwszy:
zaprzestałem brać psychotropy (amisulpryd)
wziąłem validol dla rozluźnienia i odświeżenia oddechu
silny ból głowy całe popołudnie i noc... wziąłem dwa apapy (nie bierzcie nigdy aspiryny, apap można na czczo)
w nocy mocne skupienie, barwne fantazje mimo bólu

Głodówka dzień drugi (dziś):
obudziłem się wypoczęty; spokój, brak lęków
po kilku godzinach pojawił się ból głowy, jednak lżejszy niż wczoraj
pojawił się też męczący głód
wziąłem 375 mg magnezu i zarówno ból jak i głód prawie zniknęły

generalnie jest dobrze... zjadłbym sobie z chęcią jajecznicę z boczkiem, dobrze przyprawioną, plus chlebek i masełko, ale tego nie zrobię, bo jestem otyły, a dziś jest Europejski Dzień Walki z Otyłością :P

głód powinien minąć jutro lub pojutrze, czas pokaże
  • 81 / 2 / 0
Głód znikający po magnezie? Kurde sorry ale nie chce mi się w to wierzyć. W szpitalu przy wygłodzeniu nie podają tylko samego magnezu tylko kupę innych składników odżywczych i dopiero wtedy mija potrzeba zjedzenia czegoś.
The fishing with mr green :mrgreen:
  • 456 / 22 / 0
Ja od kiedy staram się w miarę regularnie jest to w zasadzie samo z siebie leci nie korzystałam jednak jeszcze z żadnej poleconej diety po prostu mój cykl dobowy dostaje ostro po dupie i myślę, że to mocno spowaliało mój organizm bo na zarywanych nockach nie bardzo jadłam. Jak to co robie teraz przestanie działać to biorę się za każdą z podanych dietek ale głodówke sobie daruje .
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 76 / 1 / 0
wędkarz pisze:
Głód znikający po magnezie? Kurde sorry ale nie chce mi się w to wierzyć. W szpitalu przy wygłodzeniu nie podają tylko samego magnezu tylko kupę innych składników odżywczych i dopiero wtedy mija potrzeba zjedzenia czegoś.
skład:
regulator kwasowości: kwas cytrynowy; węglan magnezu; regulator kwasowości: wodorowęglan sodu; substancja słodząca: cyklaminian sodu; aromaty; substancje słodzące: sacharynian sodu, sukraloza; witamina B6; barwnik: ryboflawiny 5'-fosforan sodowy; substancja słodząca: neohesperydyna
te substancje słodzące niwelują głód prawdopodobnie
  • 76 / 1 / 0
Głodówka dzień drugi, kontynuacja:
znowu silny ból głowy, plus gorączka... wydaje mi się, że dostałem jakiegoś wirusa, na którego chorowali niedawno znajomi
wziąłem 2x gripex max

Głodówka dzień trzeci:
lekki ból głowy, wziąłem magnez
na mieście czułem się zmarnowany
zapodałem sobie 832 mg cytrynianu potasu i 1000 mg witaminy C
ból zniknął

myśl dnia: tosty z serem żółtym, majonezem i keczupem
jak jutro głód nie przejdzie to się wkurzę

po 2 godzinach coś mnie żołądek z lewej strony ściska i lekko boli, możliwe że to od tych suplementów
z tego powodu przerywam chwilowo głodówkę skromną zupką warzywną... ból po chwili minął
wrócę do suplementacji potasem za kilka dni, jeśli będę miał jakieś problemy z sercem
możliwe że codziennie będę wpieprzał zupki warzywne, myślę, że to dobry pomysł

hmm... idę do sklepu... moja głodówka zamienia się od teraz w dietę warzywną
tjaa... seler jest ohydny... brokuł też niespecjalny...
wpieprzam teraz groszek, pomidory i ser cheddar (wiem, wiem)
czuję się po tym syty

Głodówka zakończona sukcesem :)

nie wiem ile schudłem, bo nie mam wagi
rezygnuję na miesiąc z mięsa i pieczywa, ze słodyczy zrezygnowałem dawno temu
dieta 5:2 będzie dla mnie najlepsza.
  • 81 / 2 / 0
Same substancje słodzące nie wystarczą do tego, żeby organizm wytrzymał. To tylko glukoza i zapychanie się i to tak samo jak z wegetarianizmem który tak naprawdę nie jest wcale taki zdrowy, bo człowiek jest mięsożercą i potrzebuje tych składników do życia
The fishing with mr green :mrgreen:
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.