Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
oshin pisze: teraz 3-4...ale w sumie tych dni do kupy tysiace bedzie..latka leca..glowa zamula.. czy to wogole da sie jakos dotrzec do takiej zrytej bandy?
Wysil główke i nawijaj po naszemu, inaczej zastanów sie jeszcze raz
czy dobrze zrobiłaś pisząc tu, ale tym razem głębiej.
pola2005 pisze:Szczerze...Łagodnie mówiąc czuję dziwny niepokój...wisior pisze: pomysl ze juz nigdy niewezmiesz zadnego narkotyku-co czujesz po takiej mysli?
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
wisior pisze:no to nadal uwazasz ze cos co powoduje u ciebie lęk nie jest problemem?pola2005 pisze:Szczerze...Łagodnie mówiąc czuję dziwny niepokój...wisior pisze: pomysl ze juz nigdy niewezmiesz zadnego narkotyku-co czujesz po takiej mysli?
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
PS. wisior taaadaałł zmienilas zdjecie w profilu, no i o to mi chodzi, jak brałaś miałas mega hujowe zdjecie, a jak jestes piekna i czysta od 10 miechów od razu lepiej wygladasz
Robie to mnie więcej co dwa tygodnie.Najczęściej zarzucam pełną piątke i wyłączam się z tego świata na 2-3 dni.
Uważam sie za człowieka inteligentnego i chyba tylko na tym w tym momencie bazuje ,a chęci do pracy przy takim trybie życia nie posiadam.Właśnie bronie magistra inżyniera informatyki na politechnice(mam 30 stron pracy:)).Na studiach zawaliłem tylko rok (żeby nie wykrakać).Chyba powoli nauczyłem się żyć ze speedem.Nie mam o czym rozmawiać z moimi rówieśnikami z których każdy z nich ma najczęściej już swoją rodzine.W tym momencie skonczyc z nałogiem jest bardzo ciężko.PLanuje isc na odwyk (sprobowac powalczyc z fetą farmakologicznie) po obronie ,bo przeciez trzeba bedzie kiedys pracowac.Nie mam zadnych psychoz amfetaminowych ,gdyż wrzucam zadziej a wiecej.Amfa dlugo wychodzi z organizmu wiec wcale nie trzeba tego robic co drugi dzien.Depresji tez raczej nie mam do puki nie zapale zielska.Sam nie wiem na czym to polega niektorzy pala caly czas i nie maja zadnych akcji a u mnie wystarczy buch i mam jazdy leki i doły.Gdyby tylko mi się jeżcze coś chciało robić.Dobry temat :)
2. ZAMKNĄĆ WSZYSTKIE DOJŚCIA!
W moim przypadku musiałabym sie wyprowadzić daleko, daleko stad i zostawić tu wszystkich kumpli i tych, którzy naprawde nie sa mi obojetni,... nie wiem czy potrafiła bym tak... chyba raczej nie...
Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
nie zaluje bo i tak z takich kontaktow jak chce byc trzezwa bym juz nie skorzystala....fakt bywa kurewsko samotnie.ale trza sie pakowac w nowe nie toksyczne znajomosci.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.