Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli ktoś doświadcza swędzenia, wystarczy że zapobiegnie uwalnianiu się histaminy przez zarzucenie popularnej cetryzyny (zyrtec, cetalergin, letizen, allertec, amertil, ogólnie większość leków przeciwalergicznych bez recepty). Jedna tabletka wystarczy. Tylko nie zarzucać takich leków jak cirrus - zawiera efedrynę!
Na samej fazie nigdy mnie nic nieswędziało, chyba, że komar mnie uje...ał :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
znaczy ogólnie to lekko mnie swędzi, nic czym miałbym się wogóle zmartwić czy przejąć :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Night Garden pisze: Tylko po co?
Jeśli ktoś doświadcza swędzenia, wystarczy że zapobiegnie uwalnianiu się histaminy przez zarzucenie popularnej cetryzyny (zyrtec, cetalergin, letizen, allertec, amertil, ogólnie większość leków przeciwalergicznych bez recepty). Jedna tabletka wystarczy. Tylko nie zarzucać takich leków jak cirrus - zawiera efedrynę!
[url=http://chomikuj.pl/mac.pp/Dokumenty]backup[/url]
pilleater pisze: Mnie coraz żadziej swędzi i nie przejmuję się tym. Delikatnie muskałem i po kłopocie
nowy avatar? xd
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.