Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 781 / 45 / 0
Niby powinny działać tak samo ale ja odczuwam różnice lekką. Np mnie Zomiren ładnie robi tak fajnie i kolorowo za to xanax to wiadomo mistrz. Ale i tak najczęściej biorę alpragen bo cena prawie jak za klona.
  • 163 / 16 / 0
Ja też wyraźnie odczuwam różnice jakościową pomiędzy oryginalnym Xanaxem a zamiennikami w stylu Alproxu. Xanax daje bardzo czysty high natomiast alprox zamula mnie i chodzę po nim jak zombie.

Edit: rrd priv.
" ludzkosc sie zepsula
gnije jak plesn
przed smartfonami i monitorami i gmo i rc-kami"
  • 2538 / 215 / 0
Próbował ktoś czy faktycznie sok grejpfrutowy wzmacnia alprę ? Na wikipedia pisze że zwiększa stężenie leku we krwi. Tylko alprę dorwę to sprawdzę w praktyce.
  • 1343 / 18 / 0
chlorekturbokofeiny pisze:
Próbował ktoś czy faktycznie sok grejpfrutowy wzmacnia alprę ? Na wikipedia pisze że zwiększa stężenie leku we krwi. Tylko alprę dorwę to sprawdzę w praktyce.
Z wyjatkiem witamin i bakterii (np. bakterii mlekowych) sok z grejpfruta zwiększa chyba działanie wszystkiego. To inhibitor enzymatyczny
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 825 / 14 / 0
Nie na każdego. Bo próbowałem kilku różnych benzo z wyciśniętym sokiem z owocu ( nawet 5-6 grejfrutów ), nie jakimś gównie typu koncentrat z wodą. Piłem zawsze od 30 do 45 minut przed wrzuceniem benzo.
Wazne: robiłem to bez żadnej tolerancji. Także nie na każdego działa, ciut zazdrość bierze co tak mają :)
  • 1343 / 18 / 0
przekum pisze:
...
a z tym czasem na zarzucenie grejpa to jest różnie - zarzucajac 30-45minut (poczatkowo) nie robiło mnie, dopiero musiałem popic i pić 1l soku 100% po zarzuceniu
Widziałem rękę jego
[...]
  • 1130 / 48 / 0
Nieprawda, ze wzmacnia wszystko. Zalezy od substancji i jej metabolizmu. Czerwony oslabia np. dzialanie kodeiny, bo blokuje enzym odpowiedzialny za konwersje do majki, a ta podbija ujebanie wynikajace z dzialania pozostalych metabolitow. Zerknij w odpowiednim dziale. Ale z alpra to sam jestem ciekawy czy to sciema.
  • 1343 / 18 / 0
IAmAhab pisze:
Nieprawda, ze wzmacnia wszystko. Zalezy od substancji i jej metabolizmu. Czerwony oslabia np. dzialanie kodeiny, bo blokuje enzym odpowiedzialny za konwersje do majki, a ta podbija ujebanie wynikajace z dzialania pozostalych metabolitow. Zerknij w odpowiednim dziale. Ale z alpra to sam jestem ciekawy czy to sciema.
ilekroć łączyłem z grejpem, to już 0,5mg działało amnezyjnie. I sie robiło w autobusie przysypianie, cięcia filmu.
Mimo to, jak się ma ok. 3zł na soczek, nie chce sie wpierdalać dużych dawek i jest w ocenie pacjenta duży stan lękowy, to jednak alpra+grejp pomogłaby dosc dobrze i byłaby zminimalizowana szansa uzaleznienia
Widziałem rękę jego
[...]
  • 2538 / 215 / 0
Dla dobra nauki sprawdziłem na sobie. - tolerka na benoz = 0 ( 4mg klona + 1000mg tramadolu + dobra faza , 3 mg alpry pod jęzor super)
Tolerka na opio = spora

A więc tak : jako że zamierzam odstawić tramadol na wkurwienie i n a bezsenne noce dorwałem cudem 12 albo 13 mg alpraolamu, nie pamiętam. Styczność miałem kiedyś z Afobamem który według mnie był lepszy niż obecny alpragen ( z tym że afobam niemal zawsze był łączony z tramcem).
1 dzień = rano 100 mg tramca by żyć, godzina 16 + 30mg oksykodonu, wypity litr soku z grejpfruta, T + 60 min przyjęte 1 mg alprazolamu podjęzykowo. Gdy weszło stwierdziłem że mało więc dorzuciłem jeszcze 1 mg, i po chwili 2 mg + 500 mg tramadolu. Było cudownie, niestety pamiętam tylko urywki i jakieś bzdury pisane chuj wie do kogo.
2 - dzień, wstałem coś koło 11 rano, i pierwsze co przeklinałem się za wypicie resztki tramca która miała służyć do schodzenia z dawek i z tych nerwów, wyżłopałem ileś tam soku z grejpfruta i wszamałem 3 mg alpry pod jęzor. Pamiętam jakieś urywki i jak leżę w łóżku oglądajac film, i liczę że tylko 8 mg apry zostało, wschowałem ją do opakowania.

Budzę się rano po 6 kurwa jebana, dalej mam bombę, w blistrze 6 mg alpry tylko :/ No to znów kuracja sokiem, po godzinie alpra pod jęzor 2 mg. Parę obowiązków jak siadłm przy biurku i położyłem się na chwilę na nim po godzinie 9 to zostałem obudzony po 12 haha kurwa benzo to 1 wielki przypał jak się bez mózgu go używa.

Powiem tak : alpra maskuje objawy odstawienne trampka jak wkurwienie, uczucie zimna, bezsenność, wysysa resztki sił że ledwie chodzę, a na psychikę ledwie co pomaga. Wszamał bym pozostałe 4 mg ale zamierzam dziś polatać na deksie pozdro. Teraz nawpierdalam się czosnku by dex lepiej siekł ;) Pozdro i sorry za błędy nie mam nerwów na poprawianie ortografii.
  • 1450 / 18 / 0
Czy u was alpra podjezykowo też wchodzi agresywnie pod względem zamulajaco/masennym efektem? Wziąłem dwa alproxy, czyli 1 mg pod jezior i jak mnie wzięło na kimono to po 3h nie mogłem wstać. Dwie kawy mnie ustawiły do pionu. Normalnie jak polkne 3-4mg to nie mam żadnego efektu nasennego
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Zablokowany
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.