Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 834 / 18 / 0
maniekxxx pisze:
mam pytanie biore fluoksetyne . nie ma zadnych interakcji z mieszanka 2v2 ?
a co zawiera to 2v2?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 1203 / 21 / 0
Skład 2v2 - klip dagga, Combretum quadrangulare, Kanna, Leonurus sibiricus, Heimia Salicifolia.
Wydaje mi się, że największy "konflikt" z fluoksetyną może powodować Kanna ale może lepiej niech wypowie się ktoś kto ma większe doświadczenie z fluoksetyną niż ja.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 3959 / 148 / 0
ja palilem kompozycje 1, ktora tez ma kanne w skladzie, na paroxetynie, ktora jest silniejszym ssri niz fluoxetyna i nic mi nie bylo, poza tym, ze kompozycje jakby slabiej dzialaly na ssri. pewnie przy juz mocnym dzialaniu na serotonine od antydepresantow, efekt kanny nie robil wiekszego wrazenia.
niedojebanie genetyczne
  • 451 / 14 / 0
Który zestaw preferowalibyście na koncerty ? zestaw 1 czy 2v2 ? a może mix obu ?
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 41 / 4 / 0
to raczej nie powinno byc problemow z fluoksetyna i mieszanka 2v2. jestem ciekawy czy nadal mieszanka 2v2 wchodzi na serce jak jakis rok temu kiedy kupowalem? wystarczyl 1 buch i serducho walilo jak szalone a jak spalilem wiecej to dostawalem ataku paniki zwiazanej z bardzo przyspieszonym biciem serca
Uwaga! Użytkownik maniekxxx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 11 / 0
Nie odpowiem ci wprost, bo jak zamawiam to tylko niemal zawsze pewna 2v2 z uwagi na jej moc. Muzyka wchodzi na niej genialnie. Tylko weź pod uwagę, jak bardzo zależy ci na byciu incognito. Na 2v2 oczka jak szparki się robią i ogólnie widać, że człowiek jest nieźle porobiony. Dawne sorty kanny 4:1 skutecznie ten efekt niwelowały włączając tryb god mode i człowiek jakoś wyglądał. Na wyjście do ludzi ideał. No ale w bliższej i dalszej przyszłości tamtej kanny nie będzie.
  • 1203 / 21 / 0
peep pisze:
...Na 2v2 oczka jak szparki się robią i ogólnie widać, że człowiek jest nieźle porobiony...
Ja znowu po 2v2 mogę spokojnie iść do ludzi, wyglądam na dużo mniej porobionego niż po mj (jebana kuchnia, sic!!!) co nie znaczy, że nie czuję się porobiony lol ;) Po prostu nie widać po mnie fizycznie tak bardzo.
I na koncert ja zdecydowanie polecam wszystko co ma Heimię w składzie, możesz spróbować zresztą czystego ekstraktu Heimii.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 236 / 11 / 0
Cardimon zamów sobie wszystkie wersje. Niedługo wejdzie 2v2 wersja 2[emoji14] do ogólnej dystrybucji. Potestuj i zobacz co ci najbardziej pasuje. Jak widzisz na każdego działa nieco inaczej. Ale jeśli chcesz mocy to celuj w 2-jkę ;-)
  • 451 / 14 / 0
Zdecydowałem się na 2v2 wczoraj , per oral , w ilości około 3 mocno nabitych lufek a potem 1-1,5 lufki . 2v2 to jest jednak petarda :D , CEV-y , zaburzenia motoryki , bujanie w rytm muzyki , po oczach od razu wiadać że upierdolony i całkiem wyraźna psychodela %-D Generalnie to tylko mi brakowało mocnego podbicia nastroju/eufori jakiejś :/ , 2v2 wprawia mnie w hipnotyczno-psychodeliczny stan i bardziej 2v2 nadaje się do samotnych podróży na leżąco ;]
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 1151 / 230 / 7
Widzę że już sobie odpowiedziałeś. Na koncert zdecydowanie 2v2. Możesz też próbować mieszać 1 z 2v2.
cardimon201 pisze:
Generalnie to tylko mi brakowało mocnego podbicia nastroju/eufori jakiejś
No to polecam zmiksować z innymi naturalnymi składnikami:
Inozytol w dużych ilościach (10g) + Kanna ale nie palona tylko żuta i połknięta + ewentualnie jakiś lekki stim typu hordenina+PEA lub kofeina lub synefryna (tylko ich nie łącz!)
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.