Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 196 / 0
Oczywiście. Te dane mówią tyle co nic. Zaraz przedstawie więcej i pokażę dlaczego 4-CMC jest chujowe jednak. %-D
  • 1628 / 196 / 0
Dawka 4-CMC oraz (4-MMC dla porównania) potrzebna do zwiększenia poziomu dopaminy w przestrzeni międzysynaptycznej do 250% oraz serotoniny do 250%(za start pryjmujemy 100%)

4-CMC - dopamina = 0.93mg/kg = 250% DOPAMINE LEVEL (dla faceta 80kg = 75mg) - 250% po 70 min dla 3,2mg/kg
4-CMC - serotonina = 1.15mg/kg = 250% 5-HT LEVEL (dla faceta 80kg ~ 90mg) - 800% po 180 min

4-MMC - dopamina = 1.82mg/kg = 250% DOPAMINE LEVEL (dla faceta 80kg = 145mg) - 300% po 70 min dla 3,2mg/kg
4-MMC - serotonina = 1.12mg/kg = 250% 5-HT LEVEL (dla faceta 80kg = 90mg) - 750% po 30 min

Coś albo te sorty co teraz chodzą mają po 25-40% czystości, albo mam złe badania, ale na to bym nie liczył. Nawet nie wiedzieliście do tej pory co wpierdalaliscie %-D . Pewnie większość to 1,4-dichlorobenzen i chlorobenzen.

Chociaż z drugiej strony chlor przyspiesza eliminację z organizmu w stopniu MONUMENTALNYM, a więc właściwie faza na 4-CMC kończy się zanim się zacznie.

OSTRZEŻENIE

4-CMC PRZY DAWKOWANIU ORALNYM 10MG/KG POWODUJE SKOK POZIOMU SEROTONINY DO 1800% W ZALEDWIE 45MIN BAZOWEGO POZIOMU, A TO OZNACZA ZESPÓŁ SEROTONINOWY. KOBIETA 50KG JEST W STANIE TO ZROBIĆ!
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2016 przez artur019, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 77 / 1 / 0
Te ostrzeżenie troche z dupy, nikt o zdrowych zmysłach nie wpieprza 700mg w bombce na raz :emo:
Uwaga! Użytkownik soltys94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 196 / 0
soltys94 pisze:
Te ostrzeżenie troche z dupy, nikt o zdrowych zmysłach nie wpieprza 700mg w bombce na raz :emo:
O zdrowych nie, ale jesteśmy gdzie jesteśmy przecież. :cheesy:
  • 10 / / 0
Pytanie o dawkowanie - nie bralem zadnego ketonu od jakichs 8 miesiecy, ani innych dopa/sero dragow. Mam troche czwork, od jakiej ilosci zaczac ? W gre wchdza raczej bombki - 150mg zrobi robote ?
  • 619 / 45 / 0
Nie ma nikt możliwości przebadania czy 4-CMC od forumowych vendorow to rzeczywiście 4-CMC? A jak tak to jakiej czystości? :)
To co napisał artur019 jest dość niepokojące.
  • 129 / 34 / 0
Pisałem wcześniej jakby wymieszał idealnie dopaminowego klefa i serotoninowego bez żadnych gównianych toksycznych kolorków to nie jeden by pojebał pierwsze wrzuty z mefedronem dodatkowo z przemocarnym wejściem. W grudniu dostałem pierwszy i ostatni raz piękne hd, tak 70% dopaminy do 30% serotoniny, kolejne 3 miechy ciągu nie trafiłem na więcej niż 20% dop/nor, rekord to 3/7 niby nie wiele a tak wyjebanego kumpla to nigdy nie wiedziałem, sam wziąłem tylko 150mg nie zbyt zadziałało, ale potencjał miało ogromny i lizergamidowe wizuale :D.
Czuję że jak ktoś się skuma i puści to w idealnej proporcji, z dopieszczonej syntezy, liczby dadzą wynik. Lub laby czekają aż popyt spadnie i mają to na podbicie sprzedaży. Lecz moim zdaniem jak niektórym nie chcę się odparować rozpuchola, wyjebać brązu, żółci czy tam różu nie mówiąc o ilości oraz jakości klefa w klefie to kto będzie się bawił w odseparowywanie konkretnych stereoizomerów, jak w reakcji wychodzi przewaga jednego, bądź drugiego albo jak pierwsza teoria, cwaniakują na przyszłość. Takie moje gdybanie ale wszystko na to wskazuję, procenciki orientacyjne ale jakby kto jebnął ze mną szczura to by potwierdził.
  • 1676 / 106 / 0
Arturo obaj wiemy ze jest gdzies bladw tych wyliczeniach...
Wg mnie w odzwierciedleniu stosunku szczur/ czlowiek.
Zauwaz, e w ksiazce non stop mieszaja sie wyniki.
Wg mnie to tylko ma zobrazowac ogrom dzialania i zniszczen.
Szczur - strzelam 2 kg dawka 100mg x 2 kg to przeliczaja czlowiek 100mgx 70 kg a niestety lub na szczescie naszym zyciem rzadza ie tez inne zasady itd

ps w ub roku w czerwcu zamowilem "analog 3mmc". vendor sciagal zabawki na szybko.
Spieszylo mu sie.
Po rozeslaniu zamowien analog znikl a pojawilo sie 3 i 4 cmc.
substancja byla potezna.
dawka 100 mg wywalala z kapci.
dawka 200mg wywalala razem z kapciami.
powyzej 300mg nie dalo sie. Szybkie bicie serca, mielenie szczena, dziwne tiki itd.
Wtedy to byl jedyny przypadek ze nie ogarnalem substancji. vendor siedzi wiec sie nie dowiemy co to bylo.
Ale dawka 0,5 gr by mnie zabila.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Wizz pisze:
substancja byla potezna.
dawka 100 mg wywalala z kapci.
dawka 200mg wywalala razem z kapciami.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Moj ulubiony cytat na tym forum XDD

Co do rewelacji artura... Mialem stycznosc z wieloma sortami 4cmc i nigdy nie byl to sort niedzialajacy (za wyjatkiem 4cmc red z lasu, ale to wyjebkowicze wiec mam nadzieje ze siedzialo tam cos poprostu mniej aktywnego od 4cmc) Tudziez profil dzialania wystepowal zawsze ten sam. Czyli ze niby nikt nie syntetyzuje 4cmc?
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 65 / 1 / 0
Hej ketonowa brać:D Ja z takim pytaniem być może dość trywialnym chciałem się do was zwrócić - kto pyta nie błądzi ;)

Sprawa wygląda tak, że od wczorajszego wieczoru tak od 22 do dzisiaj do 13 leciałem na 2fa. Nie żadne szalone dawki,tylko gdzieś po 50 each pod kątem nauki i pobudzenia. Teraz lecę w kime aby się porządnie zregenerować(poprzedniej nocy też mało spałem),uzupełnione jako tako co trzeba.
No i pytanie jest takie - dostałem w gratisie 4cmc, nigdy nie miałem do czynienia z bk a jutro byłby optymalny dzień aby się przekonać;) tylko czy w kontekście tych okoliczności nie będzie to strata materiału i lepiej odczekać dłużej? Czy powinno wystrzelić jak należy? ^^
Przyznaje się że nie mam jakiegoś dużego doświadczenia i nie wiem do końca jak się kształtuje kwestia tolerancji.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.