ahael pisze: ja zjadłem 12 rybek, co nie świadczy, jaki jestem przejebany ćpun czy cós, tylko o CHUJOWYCH W POLSCE TAB!!! ( naprawde dobre to rzadkosc) i o tym ze kobieta tez potrafi, ale tak to jest z kołami, jesz jesz esz i chcesz jesc zeby przedłuzyc ten stan błoooooogosci
pozdrawiam
Armani wygląda tak:
http://www.ecstasydata.org/results.php? ... Field=Name
mam nadzieje ze link działa
a to co ja jadłam wygląda tak:
http://www.ecstasydata.org/results.php? ... Field=Name
tylko jest biale i ma podwójną tą kreskę poprzeczną nie wiem czy to jest armani czy co ale czeba dużo tego zjeść jak juz pisałam earlier :wall: :argue: :#:
pilleater pisze:Pixiarz nie uważaj że wjeżdzam na Ciebie, ale poczułem się urażony chociaż pisałeś do koleżanki. Potrafiłem w miare silnych niebieskich jing-jangów wpierdolić 10 w pare godzin, jakos pierdolnięty nie jestem. Czasem dwa albo i trzy dni z rzędu, z pełną świadomością tego co robię, wpierdolić po kilka dropsów dziennie. Raz okazało mi się, że tematy co na handel miałem w połowie sam wpierdoliłem... Każdy robi jak lubi, ludzie się na błędach uczą.pixiarzkrakow
Nie potępiam ,nie krytykuje, ale dziewczyno ty grube masz pierdololo w głowie jak jesz tyle dropsów.W życiu nie naszprycowałbym się tak jak ty.
pixiarzkrakow pisze: tymbardziej niema się czym chwalić że zje się 10-15 gównianych piguł bo to świadczy tylko o braku wyobrazni.Peace
Alexander Shulgin, PiHKAL
http://www.ecstasydata.org/results.php
przykłady:
1. puma zielona, 319 mg
skład (proporcje):
Caffeine : 3
Procaine : 2
MDMA : 1
2. ferrari, 317 mg
Caffeine : 1
3. tulipan, 295 mg
4. "R"
Caffeine : 20
Procaine : 5
Ketamine : 4
itp. itd.
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy :)
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy ]
Chyba trafilibyśmy na liste państw w którym pod zadnym pozorem nie wolno zaopatrywać się w pixy.. :huh:
Alexander Shulgin, PiHKAL
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy ]
1. biały dolar, 400mg
skład:
-maka pszenna typ 450 - wypełniacz
-cukier - jak wyzej
-zanieczyszczona amfetamina - dobry spidzik nie jest zly
-MDEA 5%
zapewne tak by to wygladalo ;]
Pixi pisze: obadajcie (kto jeszcze tego nie zrobil) sklady zagranicznych pixów, głównie z USA.
[url]http]
przykłady:
1. puma zielona, 319 mg
skład (proporcje):
Caffeine : 3
Procaine : 2
2. ferrari, 317 mg
Caffeine : 1
3. tulipan, 295 mg
4. "R"
Caffeine : 20
Procaine : 5
Ketamine : 4
itp. itd.
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy :)
HONDA:
MDMA : 4
MDA : 1
MDE : 1
Metasiupa : 1
Taaaaa... pozostawmy bez komentarza a za zbadanie pixa na ecstasydata trza zapłacic 115$ buahahaha
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.