- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Tolerka moja na trampkarzy to 1g-1,5g jednorazowo a koda zazwyczaj 600 żeby było w miare. Mam także troszkę słabej amfetaminy,tzn średniak osiedlowy jak na te czasy gram ostrego napisania styka na dobę. Przyda się?
Analoganalogu pisze:Poszło ze dwie godziny temu 750 trampka +wkurwe zioła aż przysypiałem po wejściu trampka i wpadł mi pomysł kodeina to myk do apteki 600mg już połknięte w międzyczasie dopaloną lufką zioła które zawsze łącze z opio bo niesamowicie wzmacnia mi high po trawie. szkoda tylko że nie mam benzo tylko ewentualnie 25mg hydroksyzyny ale raczej nic to nie da. z minute na minute czuje coraz lepsze upierdolenie,ciężkie oczy,swędząca twarz. Mi taki mix pasuje bardziej niż uliczna heroina
Co do hydro- ja wole bez antyhistamin walić tramca, przecież to swędzenie jest zajebiste. Swędzący nosek= dobra bania
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.