Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
@Bigos, do czego byś to porównał? NEP miał być w przypuszczeniach znacząco lepszy od HEX. Różnica jest pokroju różnicy między pvp a pihp?
  • 392 / 26 / 0
Bigos a moze sort miales chujowy? Ten co jadłam z Bele wspominam w kurwe dobrze.
[ external image ] :heart:
  • 259 / 39 / 0
NEP nie jest  żółty. Zanieczyszczenia są białe. Możliwe, że coś innego miałeś. Na moje oko jest 2-3 razy mocniejsze od Penty.
  • 448 / 14 / 0
Można poprosić o porównanie tego do NEH oraz wcześniejszych klasyków? Jak stosunek dopamina-noradrenalina? Interesuje mnie, czy to jakiś bardziej interesujący odczynnik czy po prostu taka średniawka ketonowa.
  • 71 / 3 / 0
Bliżej temu związkowi do hexa czy rodziny cmc?
  • 392 / 26 / 0
Hexa nie jadłam, ale do cmc na pewno nie jest mu blisko.
[ external image ] :heart:
  • 79 / 1 / 0
Jak dla mnie lepsza duzo bardziej euforyczna wersja pente z porównywalną stymulacją i dłuższym czaserm działana. Moim zdaniem ma większy potencjał rozrywkowy niż pente, moża z tym śmiał na balet lecieć. Tylko ostrożnie z dawkowaniem, jest bardzo aktywne. Nie ma sensu brać więcej niż 50mg co pare h. Dla szczura 130mg dało naprawdę niezłe wejście z wchodzącą euforią ale juz po 1,5h zaczeło się przedawkowanie z telepawką.
Lepsze niz HEX-EN i pente :)
  • 353 / 5 / 0
A jak libido?
  • 87 / 3 / 0
Jak z wejściem na serce ? bo kochałem NEB'a za łagodne obchodzenie się z tym organem i nie lubiłem pentedronu za to jak nim dziko poniewierał.
"I wtedy mógłbym rzec: trwaj chwilo,
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
  • 125 / / 0
Też tak blokuje apetyt jak hexen, itd ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.