Optymalnie bylo dla mnie 25 mg. Ale balem sie mixowac.
Zaopatrz sie np. w Contrahist albo inna antyhistamine bo na poczatku mi to zjebalo tripa, wszytko mnie swedzialo i zero przyjemnosci.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Po tygodniu brania kilka razy dziennie mogę dorobić się już skręta ? :scared:
Melvin Burgess
A co myślicie o waporyzacji? Jakie drogi preferujecie i jak z waszego punktu widzenia wyglądają plusy takiego podania w przypadku tej substancji?
serotoninowy pisze:Raczej zabezpieczenie w postaci benzo przy opio sie nie sprawdza. Predzej mozna zejsc z tego swiata niz sie zabezpieczyc.
ununquadium pisze:Dużo osób pisało, że U 4 jest na równi z analogami fentanylu, niektórzy uważają, że jest jeszcze silniejsze.
Hejji pisze:A co myślicie o waporyzacji? Jakie drogi preferujecie i jak z waszego punktu widzenia wyglądają plusy takiego podania w przypadku tej substancji?
Vapo praktycznie na równi efektów z IV, nie warto się raczej bawić strzykawką dla tej substancji, rush to dosłownie szybsze bicie serca i moment zwolnionego tempa.
Ale, IMHO, lepsza od O-DsMT, a że jednocześnie najlepszy z aktualnie dostępnych RC opioidów... :rolleyes:
tur3k pisze: Toż to jawna prowokacja i obraza fentanyli. U4 jest wg mnie gdzieś pomiędzy trampkiem a acetyl-fentem...
Lecz właśnie zdziwiły mnie tak rozbieżne opinie. Tak jak już wspomniałam - róznice w ocenach opioidów, a w tym przypadku U4, między polskim Hyperrealem, a zagranicznymi forami o tej tematyce są bardzo duże.
Tak samo wspomniany tramadol - zazwyczaj nikt nie zaczyna od dawek większych niż 200-250 mg.
Ciekawe skąd ta różnica.
Pozdr.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata