ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: ferrari »
jestem za młoda na zmarszczki:)
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="Night Garden"]
To zależy od pryszczynozy i pryszczaniny.
Likwidacja]
Aplikować doodbytniczo ! (przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 108 / 1 / 0
To ja jednak zostanę z moimi syfkami ;-)
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Ja ci powiem od czego to zależy ...Pryszcze zależą od kilku rzeczy mianowicie :
-Od genów (może dopiero teraz ci wychodzą ,bo tak miało być)
-od czekolady (jeśli w ostatnim czasie zjadłaś dużo ,to odstaw to gówno ,bo czekolada to zło!)
-od ostrych przypraw typu chili itd...
-od zbyt dużej ilości witamin z grupy B ( zwłaszcza B6 i B12) .Jest to np. w takich napojach jak RedBull , Tiger itd...
-od mleka ( mleko powoduje zatykanie sie porów )

Więcej narazie nie pamiętam , ale dużo jest czynników powodujących wypryski . Najlepiej jest głodować i pić wode mineralną niegazowaną , ale jest to bardzo cięzkie do zrobienia.
-
  • 381 / 7 / 0
Hehe. Przypomniałaś mi o tym Ferrari w tym wątku :-) . Właśnie zauważyłam, że ostatnio zaczęły wyłazić mi syfki. Myślałam, że to od nadmiernego przesiadywania na słońcu witaminka D robi mi rozpierdol na twarzy, ale to chyba jednak od pixów :#: . Bo nie jadłam baaardzo dawno a ostatnio zdarzyło mi się co tydzień... Ja stawiam, że powodem tego są zanieczyszczenia w pixach, bo jeszcze 3-4 lata temu jadłam prawie co tydzień i nic sie takiego nie działo. Ale kiedyś były inne dropsy :-(
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 108 / 1 / 0
Ja ci powiem od czego to zależy ...Pryszcze zależą od kilku rzeczy mianowicie :
-Od genów (może dopiero teraz ci wychodzą ,bo tak miało być)
-od czekolady (jeśli w ostatnim czasie zjadłaś dużo ,to odstaw to gówno ,bo czekolada to zło!)
-od ostrych przypraw typu chili itd...
-od zbyt dużej ilości witamin z grupy B ( zwłaszcza B6 i B12) .Jest to np. w takich napojach jak RedBull , Tiger itd...
-od mleka ( mleko powoduje zatykanie sie porów )
od genów - może..
czekolady, ostrych przypraw i mleka nie cierpię
ale redBull to częto piję - będę musiała się ograniczyć
chociaż Fasolka też ma pewnie rację co do syfu który jest w pigułach
  • 381 / 7 / 0
chociaż Fasolka też ma pewnie rację co do syfu który jest w pigułach
Przecież w jakiś sposób te toksyny muszą sie wydostać na zewnątrz, skoro dla nerek i całej reszty to za dużo...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 183 / 7 / 0
pSyFox pisze:
Czy zauważyliście ze kilka dni po ostrym dropsingu wyskakuja wam pryszcze na twarzy?Ja tak mam że wyskakuje mi kilka małych czerwonych bombek/pizdek na twarzy i na szyi,i po kilku dniach znikają.Ciekawi mnie czy wy tez tak macie.
albo masz akurat 16 lat i to normalne ze masz brzydkie syfy. jak bedziesz jadla za 10 lat to objawy mina.
chyba ze przez te kilka dni tancujesz na jakichs manieczkach, w syfie i zloju i ci sie skora brudzi co jest normalne. ja po kilku dniach biwakowania w lesie tez jestem wypryszczony, a to dlatego ze sie poce i nie myje. to normalna sprawa. to nie mdma, to brud.
jak cie cos niepokoi to idz z tym do lekarza rodzinnego
Uwaga! Użytkownik h3452435 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 9 / 0
Nie brud, a pot.
Błędne koło.
  • 884 / 31 / 0
Maniak_17 pisze:
Nie brud, a pot.
Właśnie brud misiaczku, sam pot nie zatyka porów w skórze, tylko właśnie brud, który się do niego przylepia ;]
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.