Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1794 / 123 / 0
Sorry naćpałem się i najebałem orzechówką, wzięło mnie za serduszko.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 879 / 190 / 5
Uroboros pisze:
Liczą się ci, co przeżyli.
Masz rację. Z JJ miałam się niedługo spotkać. Bardzo mi go szkoda.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1680 / 266 / 0
Nie żyje to nie żyje, po co pierdolić smęty...

Ale ja odnośnie klątwy moderatorskiej. Ktoś napisał, że wcale jej nie ma. Tak? Policzmy
W3ird, dzielnicowy, jon, jurekjurek, gzyp, turek (prawie), scr, 69 plateu....
Kto jeszcze, bo pamięć mi chwilowo szwankuje, ale zapewne ze dwóch conajmniej.
Maskaradore też miał kiedyś moda a pewnie długo nie pociągnie.
Największy przegryw na forum
  • 1107 / 52 / 0
Tylko ilu pada userów w między czasie a nikt nawet o tym nie wie. Na śmierć modów się zwraca uwagę, bo to osoby raczej ogólnie kojarzone.
Tak btw. ten spierdolony przećpaniec mógłby odjebać kitę, bo nienawidzę takiego patologicznego bełkotu. W ostateczności mogę mu podesłać sampla "nowego ketonu" :P
Chuj na kaczych łapach
  • 1680 / 266 / 0
Le coś jest nie tak, że przyjmują tutaj do moderacji takich hardkorowych przećpańców. Wymień tyle samo znanych osób z forum, które z całą pewnością umarły? Jest nas przecież więcej niż w ekipie.
Ja pamiętam tylko zgońy tych starszych userów, codeine, papaver, konserwa, Nof, gofel, enjoythetrip i to tyle.

Co do Maski to mam podobne nadzieje do twoich :)
Największy przegryw na forum
  • 2652 / 382 / 0
Podbijam, niech to przećpane ścierwo wreszcie wykituje.

Popierdoleniec próbował mnie poderwać, lol.

A co do Jurka - dla mnie blef, póki nie zobaczę dowodów.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Widocznie często zdarza się tak, że hardcorowe przećpanie wiąże się z posiadaniem sporej wiedzy. Nabije lufkę ku czci ich pamięci :P
Chuj na kaczych łapach
  • 1121 / 153 / 0
Dobry ćpun to hardkorowy ćpun z dużą wiedzą widocznie.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 3955 / 147 / 0
swiatlo juz slusznie zauwazyl, ze fenomen 'klatwy moderatorskiej' polega na tym, ze zejscie moderatora nie przejdzie niezauwazone, co innego u kogos kto nie udziela sie tutaj codziennie. przeciez pelno userow ktorzy udzielali sie tutaj latami z dnia na dzien przestalo pisac i nikt nie wie co sie z nimi stalo.

btw, chyba nie zostal tutaj wymieniony ale kilka miesiecy temu w poszukiwanych padlo info, ze 'tomek219' nie zyje, pewnie wielu go kojarzy, udzielal sie tu sporo ok. 2 lata temu.

a co do jamedris to zyje, tyle wiem.
niedojebanie genetyczne
  • 3406 / 534 / 0
mi jj jakiś czas temu(ok. miecha) pisał że wyjeżdża ale nie pamiętam gdzie, i wgl ma dużo roboty(studia czy coś takiego).
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
Zablokowany
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.