ODPOWIEDZ
  • 114 / 2 / 0
Nie wiem skąd masz sort,ale u mnie vapo z żarówki jest porównywalne do sniffa,czasem nawet trochę lepsze.
  • 28 / 1 / 0
Z chęcią by przetestował, cholera... nigdzie tego chyba aktualnie nie ma...
Wiecie może do czego można to porównać? Cos jak oxy? hel? petydyna?
  • 2949 / 248 / 0
Lighty pisze:
Poszukaj w dziale Sprzedawcy jak będziesz miał już dostęp, zdaje mi się że jest dostępne.
Lighty pisze:
Działanie typowo syntetyczne, wyraźnie różne od opio typu majka czy hel. Petydyny nie próbowałem, więc nie wiem czy podobne do niej. Osobiście syntetyków nie lubię (testowałem butyr-fenta i tramal), U-47700 jest kolejną substancją, której bym nie kupił chyba że za grosze na skręcie nie mając dostęp do nawet kodeiny.
  • 114 / 2 / 0
Lighty pisze:
Jest dostępne,podałbym ci maila,ale zaraz dostane warna za źródła. Popatrz w dziale sprzedawcy.
  • 124 / 6 / 0
ma vendor który z początku miał pare g szybko sie skonńczyło później miał mieć i zniknął, powrócił zaraz przed wyjebaniem działu sprzedawczyków, od niego też miałem. Może sie ktoś wypowiedzieć czy miałem może lipny sort skoro vapo na mnie nie działało? Z drugiej strony byłem w chuj chory i może nie poczułem, ale euforie złapałem dopiero po sniffie, po vapo aby przymulenie, bez niczego. A sniff rozjebał mi nos na długi długi czas, nonstop krwawe gile i ostro zajebana kichawa ale byłem też w chuj chory jak mówiłem, przerobiłem 0,5g. W sumie najfajniejsza pierwsza kreska 10-15mg w dniu, późniejsze po ~10mg jeno przymulały.
  • 67 / 1 / 0
Mialem z tego samego zrodla i tez vapo nie dzialalo. Za to sniff b.dobrze, tylko śluzówka cierpiala:/ sniff 2h dzialal i u mnie wlasnie na nastepny dzien czulem pelnie dzialania. Tylko ze tolerke mam niska, bo tylko 0,4mg bupry dziennie jem i dawno nic innego nie bralem
  • 2949 / 248 / 0
Jeśli mieliście od Pana to vapo jak najbardziej działało, z tym że dopiero po chwili wchodziło.. człowiek łapie bucha za buchem, nic.. a nagle jeb i gleba hehe
  • 5198 / 918 / 0
Czy jesli nigdy nie mialem kontaktu z opio to zaczynajac od U-47700 nie zaczynam od dupy strony??
Chodzi mi o to, czy nie lepiej pobawic sie kodeina z thiocodinu a dopiero pozniej ta zabawka?
Jak z tolerancja krzyzowa obu substancji ?
wage mam, bede zaczynal od niskich dawek .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 405 / 26 / 26
Opiaty i opioidy działają na kilka różnych, głównych receptorów. Aktualnie nie wdziałem żadnych badań nad siłą działania na poszczególne receptory, więc ciężko szacować jak się ma tolerancja krzyżowa. Czysto teoretycznie, biorąc U-47700 wyrobimy sobie o wiele większą tolerancję na tramadol niż na kodeine.

Jeżeli chodzi o Twoje pytanie. Baw się w kodeine i nie myśl nawet o U-czwórce.
O wiele lepiej zacząć od kodeiny i tramadolu, niż niepotrzebnie bawić się w coś, co jest Ci naprawdę niepotrzebne. Uwierz, opiatami/opioidami mam do czynienia od długiego czasu i gdybym był na Twoim miejscu, to już dawno szedłbym po kilka paczek kodeiny, żeby wyrobić receptory %-D
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 510 / 53 / 1
Opio są trochę inne niż inne dragi, tu o wiele lepiej trzymać się tzw. hierarchii opiatowej, czyli zaczynać od słabszej substancji, w tym wypadku kody. Bo inaczej szybko tolerka wyskoczi ci w kosmos i będziesz potrzebował bóg wie jakich fentanyli, żeby się ugrzać.

Tak jak kolega wyżej napisał, idź pobaw się kodą, poznaj jej magię i nawet nie myśl o rzeczach tego kalibru.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.