deixkivi pisze: Co do tego bólu w lewej rece/lopatce to mialem ostatnio na PO ze jest on spowodowany chorobą wieńcową... proponował bym poczytać troche o tym, i ew. przejsc sie do lekarza... =)
Alexander Shulgin, PiHKAL
pilleater pisze: Myślę, że DXM jest równie szkodliwy, jednak pamiętaj, że mdma nawet u zdrowego człowieka może wywołać migotanie przedsionków a po DXM tego nie stwierdzono jeszcze...
demo'NiC pisze: I powiedzieć jeszcze może lekarzowi, że "(aaaach!) zdarza mi się przyśpieszyć serce.. jakimiś specyfikami.. ale panie doktorze, ja wcale nie biEre narkotyków ! to tylko drobna stymulacja... niewinna..." ?
demo'NiC - nie sraj.
Co do migotania przedsionków... Nie spotkałem się jak dotąd z jakąkolwiek informacją na temat tej przypadłości wywołanej przez DXM. Za to o pigułach nawet o tym informowali mnie w liceum... Ciotke mam lekarza to pociągnę za jęzora.
Peace :-)
Jeśli jest słabe to nie wie, jeśli jest mocne, delikwent wie że jest coś nie tak... Jeszcze nie wiem ale dam znać.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.