Może zorganizujemy sobie jakiś mały zlocik hajpa na wyjeździe? Takie narko jam session :D... robi się coraz cieplej, myślę też że znajdzie się miejsce odpowiednie dla wszystkich... wszystko można ustawić, dogadać... co Wy na to?
Wymiana doświadczeń, historii na żywo... też spoko by było zobaczyć "swego"...
Nie piszę tu o jakimś mega rozpierdolu, ćpać też nie musimy < tjaaaaaaaaaaaa.. :diabolic: >
Co sądzicie o tym pomyśle, uważacie że jest sens, że uda się zgrać/chcecie ?
Piszcie opinie i ewentualne pomysły.
Yooo!
kkrycha pisze:Też za bardzo nie mam z kim, więc ćpie sam. okolice birmigham póki co ale moze moze... a jak ktos je kwacha uwieelbiam go pilnowac wtedy. dojaram sobie do fetki joya i nie dosc ze sie swietnie bawie, to pilnuje delikwenta i w miarę zdrowo prowadze jego trip :)
Ja ogólnie nigdy nie brałem udziału w tego typu zlotach, a nie też z zasady nie biorę narkotyków z ludźmi, których nie znam, ale gdyby coś ciekawego się działo (bardziej latem niż teraz), to może się zainteresuję tematem ^_^
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.