Regulamin forum
Zwykli użytkownicy nie mogą zakładać wątków na tym forum.
Jeśli chcesz zamieścić tu FAQ, HOWTO, albo kompendium swojego autorstwa – zamieść je w dziale >Psychofarmakologia<, a na początku posta dopisz, że chcesz by wątek był w Kompendiach.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
witam :-)
ja powiem o łączeniu DXM z antydepresantami (i od razu ostrzegam że to tylko moja reakcja i na każdego innego może zadziałać zupełnie inaczej!!! )
więc po pierwsze chodzi o połączenie DXM z anafranilem(klomipramina- tj TLPD) w dawce 50mg/dobe ; DXM poszło wtedy 900mg ; i musze przyznać żę faza była o wiele głębsza i dłuższa niż normlanie ; zarzucałem koło 22 a faze miałem do wieczora kolejnego dnia (łacznie z fizyczznymi aspektami działania typu robo walking i trudności w mówieniu; poza tym nie zauważyłem żadnych innych/niebezpiecznych reakcji.
druga sprawa to łaczenie moklobemidu z DXM ; powiem tak , przy dawce 450mg DXM (moklobemid brałem w dawce 300mg dobe) DXM zadziałało mocniej niż zwykle i było więcej CEV'ów nż zwykle ; takżę euforia sie nasiliła ; ogólnie faza była bardziej speedująca . To samo po 900mg dexa ; jednak w tym wypadku nasiliły sie znacznie doznania dysocjacyjne ; ale niebezpiecznych reakcji też brak . Właściwie jedyną oznaką wskazującą na podwyższenie poziomu serotoniny było drżenie szczęki (coś jak pacman po kółkach; ale było to w sumie przyjemne) .
niestety sprawa miała sie inaczej jak postanowiłem zarzucić 1350mg... a było to w domu przy rodzicach za ścianą ... skończyło sie na wysokiej gorączce i drgawkach , rodzice spanikowali i zakończyło sie dwomka dniami na toxie <_< potem jeszcze przez tydzień miałem gorączke,zaburzenia świadomości, dreszcze itp. jednak wszystko sie dobrze skończyło bo mam silny organizm (który usiłowałem chyba sam zniszcyć...) ale ogólnie nie polecam takich eksperymentów , no bo niby poco?! albo leczenie albo ćpanie !!!
to że ja żyje nic nie znaczy; nie wiadomo jakby to było u kogoś innego... poprostu miałem taki popierdolony okres w życiu że mi nie zależało ; ale Tobie chyba zależy ? więc pomysl zanim zrobisz coś takiego !!!
i nie najeżdżajcie na muerto bo ona poprostu przestrzega przed ewentualnymi błedami wynikającymi z niewiedzy/głupoty; widać troszczy sie o was , lub poprostu myśli ... czego ja dawniej nie umiałem...
poprostu takie mixy nic nie wnoszą do życia ; a mogą Ci je tylko odebrać ...
dobra powiedziałem co miałem powiedzieć ; a wnioski z tego wyciągnijcie sobie już sami; czy watro?
a trip na 1350 w szpitalu wcale nie był przyjemny; naprawde są lepsze s&AMP;s...
pozdrawiam wszystkich ; i myślcie nad tym co robicie ...
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Testowałem piguły z SSRI, dokładnie były to 3 białe Armani no i codzienne łykanie 100mg sertraliny. Piguła oczywiście spłycona, nic złego się nie działo. Szkoda kasy na piguły gdy bierzemy SSRI.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pocisk »
podobno przy SSRI fluaksetyna itp dropsy wogule nie działają ewentualnie zalejesz sie potem i nic no moze minimum fazy
Uwaga! Użytkownik Pocisk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 622 / 26 / 0
Pocisk pisze:
podobno przy SSRI fluaksetyna itp dropsy wogule nie działają ewentualnie zalejesz sie potem i nic no moze minimum fazy
Ja sprawdziłem w praktyce. Oczywiście faza jest jak napisałem powyżej, ale bardzo spłycona.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
może dlatego że w dropsach są inne substancje oprócz MDMA (i tym podobnych np MDA itd...)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Sol pisze:
imo ta ostatnia ma sie nijak, tj nie ma interakcji miedzy hydroxizinum a alkoholem...
Jestes pewna? ;] i tu masz zonka:
www.leki.med.pl pisze:
W czasie stosowania leku unikaj przyjmowania]
Encyklopedia Lekow pisze:
Ostrzeżenie Pacjenci cierpiący na uszkodzenia nerek lub wątroby, jaskrę oraz przerost gruczołu krokowego powinni powiadomić o tym lekarza przed rozpoczęciem kuracji Hydroxizinum.
Nie należy spożywać alkoholu w trakcie leczenia, ponieważ alkohol wzmaga działanie preparatu.
Lek wzmacnia działanie leków przeciwbólowych. Oczekiwany skutek leczenia może ulec zmianie, jeśli Hydroxizinum stosuje się jednocześnie z innymi lekami. Zamiar zażywania innych leków łącznie z Hydroxizinum należy omówić z lekarzem.
Lek upośledza sprawność psychofizyczną, dlatego też nie wolno prowadzić pojazdów mechanicznych ani wykonywać czynności precyzyjnych w trakcie stosowania preparatu.
I co? ;]
ChÓj!
  • 884 / 31 / 0
Nie panikuj, 3/4 leków reaguje z alkoholem, ale bardzo często niegroźnie.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
Najt, Pilem do hydroxyzinum i powiem tak: wedlug mnie niejest to niebezpieczne ale moze zwalic z nog :D
Poprostu dziala wtedy BARDZO mocno :D na sylwestra psychiatra powiedzial ze by sie zastanawial czy moge wypic lamopke szampana bo mnie moze zmodz :) ale i tak pilem, tylko sie bardziej zajebalem.
ChÓj!
  • 53 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sol »
primo: koledze chodzilo o to czy moze stac mu sie krzywda jesli miesza hydro z alkoholem- wiec moja odpowiedz byla- brak tego typu niebezpieczenstwa czyli brak tego typu interakcji.
secundo: jesli chodzi o wzmocnienie dzialania to pewnie kwestia indywidualna, ja tam nigdy nie zaobserwowalam szybszego nawalenia sie przy laczeniu hydro z alkoholem, a np przy ssri nawalam sie z deka szybciej (nie mowiac juz o benzo ale to oczywiste).
Uwaga! Użytkownik Sol nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 8 / 0
This post should be deleted ;)
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2007 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...