ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
Byłem podkurwiony stanem niedoćpania po 3-CMC także wisz... no ale dałem se spokój wpizdu wczoraj , stestuje to za jakies tydzien może dwa , jak serotonina sie zregeneruje.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Myślę ,że te negatywne opinie to wina sortu ,jak sie pojawi dobry sort ,może być hit nawet większy niż 5-MAPB patrząc na analogie 5-APB vs 6 apb
  • 64 / 1 / 0
Witam mam do ogarniecia ta substancje od pewnego zagranicznego vectora w krysztale lekko brazowym kosztowal ktos cos takiego czy jest lepsze niz w pudrze i jakie dawki?? :yay:
  • 196 / 7 / 0
w pol w ogóle niedostępne

więc bierz to, co jest
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Może w końcu trafiłeś na dobry sort korzystaj puki okazja
  • 64 / 1 / 0
Bo w pl kazda pake trzepia a w nl wszystko idzie wielu vectorow jest # wiec i tak polowe mixuja z byle czym lub wysylaja co innego no do ogarniecia jest 5mapb bialy sort i te 6mapb w lekkp brazowym duzym krysztale cos jak MDMA krysztaly te 85% wiec nie wiem jak to wyglada z dawkowaniem zeby nie pojdz z tego świata oczywisie mam testy marc markus caly zestaw 5 testerow wiec lipy nie bedzie.... Ktoa to jadl i w jakim sorcie?? :finger:
  • 64 / 1 / 0
Server01 pisze:
Bo w pl kazda pake trzepia a w nl wszystko idzie wielu vectorow jest # wiec i tak polowe mixuja z byle czym lub wysylaja co innego no do ogarniecia jest 5mapb bialy sort i te 6mapb w lekkp brazowym duzym krysztale cos jak mdma krysztaly te 85% wiec nie wiem jak to wyglada z dawkowaniem zeby nie pojdz z tego świata oczywisie mam testy marc markus caly zestaw 5 testerow wiec lipy nie bedzie.... Ktoa to jadl i w jakim sorcie?? :finger:
Vector oczywiście z chin
A te 5mapb z india
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.