ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Junior ma racje! to nie są preflowery! Cos takiego posiada kazda konopia, bez wzgledu czy męska czy żenska! To potem usycha i odpada.
Uwaga! Użytkownik CzarnyNiewolnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
własnie! każda konopia taka ma!

hehe
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
To coś nie jest niczym innym tylko stozkami wzrostu, ktore - z braku azotu - nie rozwijaja sie w galazki.
Uwaga! Użytkownik inteligentny_cpun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 35 / 0
nie wydaje mi sie... widziales gdzies, zeby u kogos kto daje duzo azotu przeksztalcilo sie to w galazki?.. moze nie jestem jakis dobry w tych sprawach, ale wydaje mi sie ze raczej nie masz racji.. jakbym sie mylil to poprawcie..
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: guStaff »
inteligentny_cpun pisze:
To coś nie jest niczym innym tylko stozkami wzrostu, ktore - z braku azotu - nie rozwijaja sie w galazki.
a nie zauwazyles ze nawet jak roślina sie rozwija(rozrasta na boki ;] ) to rozgałęzienia rosną swoją drogą.. a te twoje 'stozki wzrostu' (hgw jak im jest) rosną swoją drogą.. i nie mow ze z tego rozwijaja sie nowe odnuza bo choc sadze 1 rok.. mowie niee..
skrytykujcie mnie jeśli nie mam racji.. w kocnu jestem najebany nowator %-D :rolleyes:
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: junior »
inteligentny_cpun pisze:
kompletna bzdura.
  • 6 / / 0
Sorr, mój błąd - nie spojrzalem na fotke, myslalem ze ktostam dopatruje sie znamion płci na stozkach wzrostu bedacych bezposrednio nad liscmi.
Uwaga! Użytkownik inteligentny_cpun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 5 / 0
no nie ważne coto jest każda konopka takie ma pkrzywy tez takie cos maja i bardzo wiele roslin. Nie wiem poco to wlasiwie jest, ale skoro jest to pewnie do czegos tam służy. Ja osobicie nigdy sie nad tym nie zastawialem i wam tez radze to oać :D
dajcie lepiej nowe foty :D
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2007 przez filip.z.konopii, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
ema dzieki za kompetentne odpowiedzi. ja wlasnie siedze se w coffee i zgasl mi drogi joint z haszyszu, mam dosyc. yeah a jutro do roboty <P
peace "hodowcy" udanych pociech yo\
It's a physical feeling.
I'm gonna change this city.
It's a physical feeling.
(I've got a feeling. It's automatic.)
  • 20 / / 0
blue box a gdzie robisz bo ja niedlugo jade do aalsmeer do roboty
Uwaga! Użytkownik swemajster nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.