#mops
thx @bele
#mops
Ehhh, na tamte czasy, to narzekaliśmy na to trochę, a jak teraz spojrzeć to było o wiele lepsze, dla mnie, od tych dzisiejszych chminac, które tylko pusto upierdalają :wall:
Nie zjaraj wszystkiego w ciągu, zbyt wyjątkowe na takie marnotrawstwo :-)
Mies van der Rohe
Ale skoro spalił 20mg? Chyba się pomylił, albo spalił (chemicznie, reakcja) materiał. Byłby się porzygał, padł na ryj.
PB22 jebało (dobre słowo) gorzej niż 5f-pb22 jak dla mnie. Wejście do 1minuty –to fluorowy.
PB22 ładował się nawet do 2-3min, dłużej działał. Mniej stymulował, bardziej indica.
Bardzo dobre kanna to były
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
GalaktycznyKorsarz pisze:Tamten sklep miał faktycznie to.
Ale skoro spalił 20mg? Chyba się pomylił, albo spalił (chemicznie, reakcja) materiał. Byłby się porzygał, padł na ryj.
PB22 jebało (dobre słowo) gorzej niż 5f-pb22 jak dla mnie. Wejście do 1minuty –to fluorowy.
PB22 ładował się nawet do 2-3min, dłużej działał. Mniej stymulował, bardziej indica.
Bardzo dobre kanna to były
z tego co obczaiłem to je tego 2g+ odsypałem troszke reszta jest zabespieczona i schowana i czeka na gorszevczasy hehehe foto walne w tygodniu szczerze zapomnialem że to mam szukałem trypamin po chacie
trzyma około godziny najprzyjemniej się pali taki mały okruszek z zrobionej przekładki z tytexu mogę powiedzieć że to je bardzo euforycze
ale popierwszym szkle się przestraszyłem hehehe walenie serca i nie moc wstania z fotela hehehe.
1g na ile podkładu i czy w spirytusie sie rozpuści?
ps. ktoś może to rozpuszczał w olejku do epeta
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.