najgorzej to po ciagu odstawic z dnia na dzien, wtedy bedzie chujowo - sprawdzone info.
Da się to zastąpić 10mg temazepamu i clona, ale to NIGDY NIE BĘDZIE TO SAMO.
Jak już pisałem zostawiam benzo i parę nocy przepłaczę chociażby, że jakbym miał polecać to właśnie to.
Ostwawić dość łatwo, można z innym benzo.
Ale można też zmniejszać i tak małe dawki na sen brać i choćby pić do tego i diphendrymaninę .
Clonazolam Dicla nawet (dla mnie) się do tego nie równa.
Szkoda, benzosik piękny.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Fister pisze:Trzy noce chyba będę płakał po tym fluBro. Osz takie kochane. Nie zgadzam się z przedmówcami że zamula itp, wystarczy wypić kawki, czy piwka i jest życie jak z limitless. No szkoda, szkoda od Polskich vendorów nie kupowałe, a dzisiaj jako że po jedzeniu walnąłem sobie w noska.
Da się to zastąpić 10mg temazepamu i clona, ale to NIGDY NIE BĘDZIE TO SAMO.
Jak już pisałem zostawiam benzo i parę nocy przepłaczę chociażby, że jakbym miał polecać to właśnie to.
Ostwawić dość łatwo, można z innym benzo.
Ale można też zmniejszać i tak małe dawki na sen brać i choćby pić do tego i diphendrymaninę .
Clonazolam Dicla nawet (dla mnie) się do tego nie równa.
Szkoda, benzosik piękny.
Nigdy nie myślałem, że się w coś wpierdolę a tu takie benzosy mi we łbie kręcą, a chciałem tylko się zrelaksować właśnie i wyłączyć te zjebane fazy na jaraniu. Z benzo trzeba uważać, teraz już wiem. Świetnie się czujesz i wgl wszystkie lęki znikają, ale szczerze to ile można tak żyć?
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
inny sposob odstawki benzo to spedzic pierwsze 2-3 doby na marihuanie w niewielkich ilosciach popijajac piwa ale to juz mniej zdrowe i lepiej z braku lepszych opcji. ;-)
Pozytywnie jak i sama substancja
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.