jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
a zdazyles edytowac swiateu bo chcialem Cie poprawic. ;-)
Dzielnicowy, jeżeli dobrze pamiętam, poległ od mixu benzo+opio. Co do scra, to niewiadomo, ale testował wiele nowych substancji tuż przed swoim odejściem, m.in. 2'-oxo-pce, gdzie zwracałem uwagę, że ma wyraźne skutki uboczne w niewielkich dawkach i cholera wie co to robi w mixach, zwłaszcza tych, jakie on stosował.
tinoss pisze:a user jon ? nie mogę go znaleźć konto skasowane, a ostatnie posty z 2011r. Widzę, że śmierc zebrała solidne żniwa
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Skorp pisze:a zna ktos ludzi ktorzy popelnili samobojstwa?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.