4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 732 / 57 / 0
libeson pisze:
Ok, w takim razie jak wyjaśnić obecność amfetaminy w ketonach? Czy w pixach nie ma czasem amfetaminy? Cóż, testy na mocz mojego znajomego amfetamine wykazały, a on fety nie ruszał.
I czy to oznacza, że 3mmc mogę na spokojnie sobie brać, skoro testy nie zdradzą tej substancji?
Mefedron 4mmc - metylometkatynon. Może dlatego ?
Co to jest katynon i metkat chyba wiesz ?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 92 / 12 / 0
ok, w moczu prawda wyjdzie na jaw. A co w przypadku śliny?
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Tak kurwa trudno wpisać to w duckduckgo i poczytać?

http://www.kryminalistyka.net/testy-na-sline
Chuj na kaczych łapach
  • 92 / 12 / 0
Przetestowałem
7 dni temu sniffałem 3mmc. 4 dni temu paliłem weed
Testy na ślinę (72h) wykazały obecność THC i amfetaminy w mojej ślinie. Ciekawe...
Może po prostu zależy to od organizmu ile dana substancja się utrzymuje. Tak czy inaczej - byłem mega zaskoczony. O ile pasek z THC lekko się zabarwił, co oznacza praktycznie brak THC we mnie, to pasek odpowiadający za obecność amfetaminy - 0 zabarwienia. A przecież ostatnia kreska była 7 dni temu! Dziwne i zaskakujące
Uwaga! Użytkownik libeson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
wszystko to kwestia metabolizmu i bo głownie na tym bazują dragtesty, ale tak jak mowilem, z racji tego ze mefa i inne z tej grupy to nawet z nazwy są pochodnymi metkata to znaczy ze maja sa tez podobne z profilu wytwarzanych metabolitów, dlatego testy na fete tez je wykryją, i jak moj ziomek zolnierz mowi ze nie wali fety bo nie chce miec czegos co mu moga testy wykazac, to poprawia mi humor swoim przekonaniem co do tej teorii ^^
  • 92 / 12 / 0
Metabolizm metabolizmem... ale tydzień? Serio? Dumny ze swojego osiągnięcia siedmiu dni w abstynencji robię sobie test, aby udowodnić bliskim mi osobom, że nie biorę od tygodnia, mijają kolejne minuty, a zasrany pasek nie chce sie zabarwić i okazuje się że wykryło amfetaminę :/
"Taa, nie brałeś...". Niby tylko głupi test, ale no wkurwiłem się :P Kto mi teraz uwierzy? :D
  • 732 / 57 / 0
Nie no to coś musiałeś spierdolić przy wykonywaniu albo wziąłeś dwa multi testy i w obu przypadkach wykazalo Ci jaranko bo multi wskazuje żeś brał ale nie wskaże co
  • 92 / 12 / 0
wykonywałem test zgodnie z instrukcją... sam już nie wiem
  • 3449 / 123 / 8
W żadnym wypadku nie chciałbym niczego sugerować, ale jeśli ktoś jest dumny ze swojego "osiągnięcia" wytrzymania 7 dni bez beta-ketonów, to powinien uświadomić sobie rozmiar swojego problemu ;)
  • 1141 / 116 / 0
Czytam z łezką w oku
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.