Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Na samą mysl o ciepłej herbacie do Dexa robi mi się gorzko :|
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 180 / 4 / 0
Spoko popijam teraz zimną tzn. chlodną.
Mam dziś jakieś dziwne przeczucia co do deksa. Ze to nie powinienem brac dziś, ze coś jest nie tak. Dziwne... :/
Pozatym troche boje sie o watrobe, ostatnio na fazie ją czułem. Dosłowie wiedzialem, gdzie dokladnie lezy... :(
Sorry, pill ale poczta sie wali. Nie moge odebrać wiadomosci w tej chwili :/

Pozdrawiam
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 5299 / 106 / 0
Great Depression, ja nieraz czuje serducho i tez sie trochę boję.
  • 180 / 4 / 0
Ale nastepnego dnia po też ? Mhhh... no wlasnie, a ja tak no nie tak bardzo jak na fazie ale jednak.
A mi na szczescie serducho na dxm nie szaleje, i dobrze bo mam z nim klopoty. Znikome no ale jednak.

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 5299 / 106 / 0
Ja je po prostu chwilowo czuję, nic wielkiego.
  • 577 / 3 / 0
Jeden jedyny raz jaki miałem po deksie problem ze zwrotem to było za pierwszym razem i to do tego wyglądało to tak, że miałem w sobotę/niedziele wesele a we wtorek zajebałem pierwszy raz deksa i odrazu całą paczkę :-)

Od tego czasu największą dawką jaką wziąłem to było450mg i gdzieś jak się ledwo załadowało dodatkowo 300mg i zero problemów z vomitowaniem miałem :-)

Co do popijania deksa ciepłą herbatą to dzisiaj to zrobiłem (no właśnie mi wchodzi faza i idę do wyra) i rzeczywiście było czuć mocniej smak deksa, no ale jakoś też nie było to straszne. Wypiłem w swoim życiu zjebaną ekstrakcję Tantum Rosa (była w wodzie benza zamiast na filtrze, a i soli też trochę było jeszcze) więc Acodin to mogę zapodawać w formie pastylek do ssania ;-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRMoo »
Mi tam nigdy nie zdarzylo się zyganie po dxm :) Parę razy mialem mdlości ale to z mojej winy, po prostu szamalem aco w zbyt szybkim czasie od ostatniego posilku
Uwaga! Użytkownik BRMoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
No to ja mam odwrotnie.
Jak zjem przed, zero czucia żołądka. Fakt, jak nie zjem też mało kiedy, więc mało wnoszący przykład.
... I tańczę wśród snów
  • 38 / / 0
ja tam nigdy nie wymiotuje nie wiadomo ile bym zjadl biore wszystko co chce na rweke np 30 tabletek i polykam za jednym razem wszystko jest ok ale mam szczescie
  • 88 / / 0
ja jadłem DXM 6 razy 5 razy 450mg i wczoraj 900mg. Też musze spróbować czegoś na ten żołądek bo jak wczoraj DXM mi weszło to nie mogłem wytrzymać i musiałem bełcika zapodać a jak sie wyrzygałem to miałem takie dziwne uczucie wewnątrz ciała ale i tak sie nie zamuliłem uwielbiam DXM. A gdyby rozkruszyć acodin i go z czymś wypić? da rade? Z czym trzeba by wypić żeby zapić ten obżydliwy smakk?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.