ODPOWIEDZ
  • 839 / 69 / 0
Miewałam posiedzenia po kilka gram ketonów i NIGDY nie miałam takich łap. Nawet po waleniu alfy w takich dawkach, że halucynacje utrudniały kolejną iniekcje, nawet wtedy. Dążę do tego, że ta zabawa nie jest dla Ciebie i tyle.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3497 / 741 / 9
wczoraj odkyłem swoje miejsce. tzn na przedramieniu, prawie przy przegłubie od strony ciała. Tam jakoś nie muszę się specjalnie starać i jest bat. Ale w sumie szybciej się już goi, Trening czyni mistrza.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3497 / 741 / 9
Baciki goją się. Oj chyba będzie pamiątka po ataku jeżozwierza. Kurwa, najwyżej powiem, że się ciąłem wzdłuż. Albo można powiedzieć, że jest to skaryfikacja pod tytułem: "Droga krzyżowa trójcy przenajświętszej".
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 40 / 0
No i dobrze Ci tak - za głupotę się płaci. ;) Zawsze w tym miejscu możesz jebnąć dziarę. Bliznę przykryje i jak będzie dobrze zrobiona, to upiększy to miejsce. No ale... znając Ciebie, to pewnie mimo tego nadal będziesz walić w kabel bardzo często jak nawiedzony, że będziesz miał kolejne ścieżki ataku igły w żyłę.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 32 / 7
london5 pisze:
Zdjęcia mają być. Nie tylko pokłutych tępymi igłami ramion, ale również osób "czystych", z widocznymi żyłami.
Ja się cieszę, że "gorączka igieł" mi już przechodzi. No wakacje to były straszne. Mam nadzieję, że nie wrócę do tego. Pierdolone stymulanty i kannabinoidy. Nie życzę nikomu takich stanów. Ale nie żałuję ani dnia..
Grunt to nie żałować.. swoją drogą, jak byś opisał stany po wkłuciach? No to jesli chodzi o osoby "czyste" - nie kłujące proszę tak to u mnie jest:

12516409_983769981670082_857150457_n.jpg
I zmieniać tego stanu nie zamierzam póki co.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5951 / 1230 / 43
Piękne baty.
Ćwiczyłeś/pracowałeś fizycznie przed zdjęciem ?
A samo wstrzykiwanie nic nie boli.
Podobno lubisz ketony. Nawet nie próbuj tego podawać po kablach. Ryzyko wjebania jest spore, choć to kwestia osobnicza.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 397 / 32 / 7
Nie ćwiczyłem ani nie pracowałem przed samym zdj.. Kiedyś dużo fizycznie pracowałem i w sumie cały czas mi tak wystają :/ jedynie pięść zacisnąłem do zdjęcia, nawet nie muszę 'podwiązywać'.. boleć na bank nie, pewnie jak wkłucie przy oddawaniu krwi, może nawet nie.. to jedyny kontakt igła+żyła jakiego doświadczałem a i w sumie... sprawiało mi przyjemność, bardziej chyba przez wzgląd na jakieś tam poczucie niesienia pomocy ( chociaż uj wie czy ta krew się nadała komukolwiek )... lubię fetę, ale zdecydowanie sniff / oralnie... nie próbuję inaczej, poza tym narazie nie ćpię wcale, już prawie 4 tyg :D ile wyjdzie - zobaczę :)

... bo z wjebania właśnie wyjść chcę... no uwielbiam włada :D
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5951 / 1230 / 43
To jest chore. Igła kosztuje 15gr.
Ja używam zazwyczaj jednej na raz. Góra trzy- cztery strzały.
  • 319 / 7 / 0
[ external image ]

Nówki sztuki nie śmigane [emoji14]
Usunięto cytat./pletz
  • 5951 / 1230 / 43
@Cannabizzz776i99
Bardzo ładne, zdrowe baty,
Nawet nie wiesz jak w takie zajebiście się wali.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.