Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
Oj ludzie ludzie...

Wiadro:
[ external image ]

Butla:
[ external image ]
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 121 / 1 / 0
ej idzcie sobe za przeproszeniem w pizdu z tymi wiadrami :-D mial byc temat o sprzecie do palenia i zdjecia kazdego uzytkownika! :cheesy:
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 867 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
A oto im moje nowe( i juz rozdziewiczone) bongo dzisiaj kupione:
[ external image ]
oraz inne sprzety do palenia:
[ external image ]
Mc.Skunk... I smoking it!
ChÓj!
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Ja palę lufka(dupeczka na raz lub duży cybuch na dłuższy czas) lub skręcam sobie małego stożka(może być z tytoniem, ale lightem lub metholowym) :-] Była fajka wodna, ale jakoś do mnie nie przemówiła. Zresztą pękł cybuch... podczas palenia, cholera.

A butli przypadkiem nie robi się w ten sposób?

Przecinamy najlepiej dwie butelki o podłużnej budowie- jedną bliżej szyjki, drugą bliżej dna. Nalewamy wody do tej w której nie ma szyjki, w drugiej zaś na szyjkę zakładamy aluminiowe sitko oraz robimy dziórę na odpowietrzenie/zassanie powietrza(ew. wbijamy w bok butli z szyjkiem(górna część, tam gdzie jest zwężenie) lufę w taki sposób, aby się tam trzymała i zamiast ściągać w niżej podany sposób dym z dzióry ściągamy z szyjki).

Wlewamy wodę do jednej butli(do tej z dnem :) ) drugą wkładamy do niej(jedna butla musi być niestety węższa) umieszczając ją możliwie jak najniżej. Umieszczamy maryśkę w odpowiednim miejscu(szyjka z sitkiem/lufa), zapalmy podczas czego wyciągamy włożoną butlę z drugiej tworząc podciśnienie(tak jak przy wiadrze). Po spaleniu/wyciągnięciu butli/ ściągamy dym z odpowiedniego otworu(przy tym można tą połowę butli lekko wpychać do drugiej aby móć łatwieć ściągnać dym.

Kurwik, butla o której mówisz to my z kolegami nazywaliśmy kaczka. Ponoć tak się na to na pomożu mówi.
Ostatnio zmieniony 04 lipca 2007 przez Karlos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
ja pierdole, napisz jeszcze ze jestes z pomorza?
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 19 / / 0
A może na morzu tak się mówi. Prześlę zdjęcia jak kupię aparat, a kiedy kupię to nie wiem. Czekam aż ceny spadną :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik ukryty_Bek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
Wódz PłonącaWoda pisze:
ja pierdole, napisz jeszcze ze jestes z pomorza?
Ja z kujawsko-pomorskiego ;-P
Daleko w sumie nie mam, hehe. A słyszałem tą nazwę od kolesia który często tam bywa(ma tam kuzyna), teraz się tam uczy na politechnice, skubaniec ;-D

Ogólnie dzisiaj kupiłem lufkę do bonga(poprzednia pękła przy paleniu) niedługo szałwia przybędzie :roll:
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mattizz »
przeciez pisalem ze w gdansku to sie kaczka mowi :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Ja tam z lufy za trzydzieści giera smażę... :) Ewentualnie butla lub vjaderrko
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 302 / 4 / 0
mam takie oftopowe pytani - czy trzeba zmieniac wode w fajce?
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
ODPOWIEDZ
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.