But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
Nie będą Wam patrzeć na zmienność prądu. Wyluzujcie. Fakt faktem, że u mnie HPS 150 chodzący dla AF 20/4 podniósł koszta za prąd o około 95zł. Do póki im płacisz regularnie i nie wymigujesz się to moim zdaniem szafa gra. Chyba, że jak wcześniej pisałem- delikwent wsadzi sporo 250'tek. Ja bym się bardziej zastanowił gdzie upchnąć/schować krzaki w w razie wizyty. Nie wiem jak to jest według prawa polskiego, ale właściciel może weź bez zapowiedzianej wizyty...
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Tak w sumie z działu grzyby, kaktusy, cannabis i szałwii ^^'.
Jeśli chodzi o mieszkania wynajmowane to chyba nigdy nie był problem do niczego. Jeśli tylko się zadba o wszystko ^^. Bardziej od prądu kwestia zapachu i tego na którym piętrze i przy jakiej drodze mieszkasz. Zauważyłem u siebie, że panowie w mundurach zaczęli chodzić na spacery na smyczy z czterołapnymi nosaczami. A filtr węglowy prowizoryczny domowy sam w sobie wszystkich cząstek zapachu THC nie wyłapie i przy niższym pięterku przy otwartym oknie choć człowiek nie wyczuje zerowego lub subtelnego zapachu tak pies zacznie fiksować i skakać by dostać nagrodę za takie znalezisko.
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
rrd pisze:Pomysł z koparką Bitcoinów jest bardzo dobry, powiedz że 4 karty graficzne w środku itd
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Verter pisze:Bardziej od dużego poboru wzbudza zmienność poboru prądu w tym samym czasie. Dlatego jak ja miałem swojego pcboxa na 120 W to miałem dodatkowo drugie urządzenie które pobierało dokładnie tyle samo, tak więc był jednostajny pobór 120 W przez równe 24 h. gdy świetlówki działały to urządzenie było w stand by, gdy nadszedł czas na sen świetlówki off, a urządzenie on :)
A przed licznikiem do jednej fazy jest podłączone wiele mieszkań, więc nawet jak na transformatorowni mają bardziej wyrafinowane urządzenia, statystyki itd to nic nie wykryją.
Co do tematu, kup złom komputerowy i przed właścicielem udawaj że jesteś serwisantem i musi chodzić 24/7 bo sprawdzasz czy stabilnie działa...
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
I to nie jakaś popierdolka tylko porządna firmy Farell made in PRL :))
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.