Tytoń ma osobny dział → >LINK<
nie kupuj yerby w saszetkach, bo to prawdopodobnie są podróby.
Dzięki Pletzzura za link jednak nie kupiłem CBSE tylko jakąś inną też w miarę niedrogą jak mi nie spasuję wrócę do Parajito. Napiszę jaką jak jutro odbiorę ze sklepu teraz nie sprawdzę na Necie jestem leniowaty mode on;)
Przerąbane ile tych Yerb ma dodatki kupujecie z dodatkami (miętą itp. itd.) dla mnie to bez sensu mięty jak chcę dodam sobie na jeden napar sam nie muszę pizgać wszystkiego z miętą.
Green Hills to podróby w chuj.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Rozczarowałem się Cruz de Malta i Canarias. Na forum dedykowanym yerba mate wszyscy zachwalali te dwie a mi jakoś nie przypadły szczególnie do gustu. CdM jeszcze jeszcze ale Canarias to słabo.
Lubie tez na wieczor ziolowa sobie zapodac, bo zdecydowanje mniej pobudzaja, a smakowo potrafia byc ciekawe, szczegolnie te z boldo. Wzialem CBSe Silhueta ostatnio i sie rozczarowalem, bo strasznie chemicznie smakuje jak dla mnie (pewnie kwestia polidekstrozy w skladzie). Macie jakies sprawdzone dobre ziolowe? Tylko podkreslam, ze chodzilo o stricte ziolowe, bez cytryny czy pomaranczy.
Muszę w końcu tej Taragui Energii spróbować. Kiedyś zamawiałem ją w paczce, w której było prócz niej 9 próbek po 50 g, ale gość zadzwonił, że akurat jej nie mają i że mi dorzuci jakieś inne. W sumie dorzucił więcej i wyszło 600 g.
IAmAhab pisze:Macie jakies sprawdzone dobre ziolowe? Tylko podkreslam, ze chodzilo o stricte ziolowe, bez cytryny czy pomaranczy.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
marek1234 pisze:Jak spróbojesz tej odmiany Taragui Energii to daj znać, bo sam się przymierzam do kupna jakiejś mocnej odmiany. Kiedyś miałem jakiegoś bezfirmowca (tak mi się wydaje), to praktycznie działanie na poziomie placebo. Czy odmiana którą podałem by cokolwiek pomogła dla osoby z tolerką ok. +/-800mg kofeiny bezwodnej :P?
głownie chodzi o te mineraly i witaminy :) ale samej kofeiny ( mateiny ) tez jest dsporo i tez sama w sobie dziala :) pamietajcie ze to nie narkotyk ze dziala natychmiast :D bardziej jak suplement diety ktory pokazuje maximium dzialania po kuracji kilkutygodniowej a najlepiej kilku miesiecznej :) mozecie mu zaufac pije jerbe juz ponad 5 lat :)
Poprawiono cytat. Ps. Następnym razem proszę pisać czytelniej, bo zwyczajnie wywalę post do śmietnika./pletz
Dodano akapity -- 909
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.