@Sinnis po prostu zanika działanie nasenne. Wedle badań, difenhydramina traci swoje właściwości nasenne już 3ciego dnia brania standardowej dawki leczniczej (nie jest lepsza od placebo).
16 wrz, 2023 - fuzja / d5
Po spaniu 3h w nocy, całym dniu na 1g kofeiny bezwodnej, noopepcie, oxiracetamie i nikotynie, zjadłem 50mg difenhydraminy i elegancko mnie znużyło i położyło do snu.
Nie wiem, od czego to miałem, ale jak wstałem rano, to oczy miałem tak "zajebane" jak po dobrej ilości palenia
Proszę o scalenie, bo dwa posty pod sobą mam, a edycja już nie działa.
rano jest zmula ale branie noopeptu całkowicie ja wyeliminowalo.
Machro pisze:Bardzo dziwne sny są po tym, ktoś jeszcze zauważył?
Ale mimo wszystko nie wiem na co i jak to działa, mam lepsze samopoczuczie i lepiej się czuję, lepiej zasypiam. Mam w paczce czyste 50mgx 20, tylko tak dają. Nie mowię , że jakbym nie miał dostępu do czystej D to bym nie biegał po aptekach z konsultacjami do D.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
A sny fakt też miałem lekko dziwnie, trochę takie jak w gorączce, z zaburzeniami wielkości otoczenia, dziwnie mi się spało, ale i tak na plus, często stosuje apap noc jak nie mogę usnąć na drugi dzień po fecie albo jakimś innym syfie
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.