...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 72 / 11 / 0
Panowie i Panie - wyzwanie przyjęte ;-) Nawet nie wiedziałem, że odbywa się tu taka zacna inicjatywa, a mimo to, podjąłem ją równolegle z wami. Przypadek ?
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 825 / 14 / 0
W 2012 roku, 39 dni do Wielkiego Czwartku bez alkoholu.
  • 110 / 5 / 0
i jak tam moi drodzy parafianie ? ja się trzymam od Popielca czysty :P a tak naprawdę już od niedzieli ;p czyli 17 dni trzeźwy jest to rekord od jakiś 8 lat u mnie ;P

Ani trawy, a ni dyso, ani psychodeliki, ani benzo, ani alko, ani stymulanty, ani ketony ;p kurwa czuje sie zajebiscie w huuj :d z sexu nei zrezygnuje ale i tak czuje sie dumny z siebie :D teraz wiem ze na spokojnie wytrymam :d i od razu są efekty dostalem pracę, mam mini sukcesy w moim hobby/sporcie :d do przodu ;p czuje ze sie zajebiscie oczyszczam ;p ale nie powiem po poście szykuję się na MXE albo ketamine no moze ten 2 oxo pce ale nie gadajmy o tym ;p to temat o wielkim poście :D
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 51 / 0
Jestem czysty (nie licząc 1 razu) od niedzieli, czyli 7 dni.
  • 72 / 11 / 0
Ja trwam dzielnie w postanowieniu ale okoliczności często wodzą mnie na pokuszenie. I chociażbym kroczył ciemną doliną , zł a się nie ulęknę :old:
Uwaga! Użytkownik Baxter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 5 / 0
Jedziemy z tematem, absta od dziewiatego i nawet zastanawiam sie nad przeciagnieciem detexu moze jakos miesiac dodatkowo albo i dwa :-p
  • 110 / 5 / 0
no ja od siódmego @up a co brałeś i jakie ilości ?
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 11 / 0
Jak tam bracia i siostry ? Nadal się trzymam ale przyzna, że już planuję wypad do Amsterdamu na święta aby hucznie zakończyć tę próbę charakteru :-)
  • 110 / 5 / 0
no siemanko :d ja dzisiaj zaczynam jaranie zielska :) wiadomix tylko w weekendy :P zaczyałem mój post 7 lutego więc jest już ponad 40 dni i 40 nocy :d Robiąc post nie patrzyłem na Kościół Rzymsko-Katolicki ale na Biblię i hitorię Jezusa Chrysusa który nie jadł i nie pił przez 40 dni i 40 nocy :) więc licząc od 7 Lutego dzisiaj zgodnie ze swoim sumieniem mogę spokojnie sobie zapalić :)
  • 640 / 119 / 0
Pewnie tak cię sieknie po odbytym poście, że zapomnisz o bożym świecie. Ciesz się chwilą i świętuj, bracie. Zostałeś odkupiony! :D
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.