Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Zawsze myślałem że podanie kanna za pomocą igły jest nie możliwe.
A jednak!
Osobiście tej drogi podania nie testowałem (I pewnie szybko nie stestuje; póki co igły = blee), lecz jeden user z naszego forum jest zaznajomiony z tą metodą. Poniżej wklejam cytat.
Bakardo pisze:Wystarczy rozpuścić w minimalnej ilości spirytusu i dodać wody, żeby nie piekło. Ja bym zaczynał od 1-2mg, działa na tyle krótko, że nie będzie problemu z dorzuceniem. UR tylko paliłem, ale ab-fubinaca i thj2201 podane iv zmieniały swoje działanie na dużo bardziej dysocjacyjne.
Ogólnie wiem ze IV + połączenie małych dawkowan kannabinoidów to dla niektórych niewiarygodne, wkurwia mnie jednak stan w którym biore z 7 buchów, w porównaniu do AB-CHIMINACY, MBB-CHIMINACY takie same ilosci sie robią po prostu słabsze i trzeba co 5 minut dopalać.
Wykorzystanie tego potencjału typu - podanie IV i czekanie na takiej karze niedosc, ze dałoby oszczędność substancji, to przywróciłoby (mam nadzieje) ta magie kanna.
ale spirytus dozylnie? sam stawiałem na izopropranol/olej archaidowy.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
ZOLW pisze:Przepraszam ze Ci to powiem ale nie szkoda Ci zyl na te kannaboidy.Przeciez masz jedno zdrowie a palenie jest fajne ale stan chcacy otrzymac dajac w kanal jest nie warty tego.Ja nawet zoltej hery gdy sprobowalem to w kinol a ludzie wala dopalacze w siebie w ten sposob nawet jak polowe to dosypka czegos
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
GalaktycznyKorsarz pisze:W czym to rozpuściłeś?
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
liczy się jak wiele jesteś w stanie przyjąć.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.