Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
już to pisałem że najlepszym sposobem na oszukanie testów jest podmienienie moczu :)
weź siki od nie ćpającej koleżanki i zabunkruj je gdzieś w kiblu albo wsadź do jakiegoś woreczka i w spodnie (najlepiej taki worek od kroplówki z wężykiem, nie wiem czy w aptece to można dostać bo ja zawsze po prostu chowam słoiczek pod wanną, bardzo ważne jest to ze siki muszą być świeże, najlepiej trzymaj je w lodówce ale wiem że to dość trudne jak starzy pilnują
życzę powodzenia
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gorgoroth »
Relanium jest wykrywalne przez testy z apteki ?? A jeżeli tak to jaki jest czas po jakim test go nie wykryje ?
Uwaga! Użytkownik Gorgoroth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Dane pochodza z publikacji "Analiza środków psychoaktywnych w materiale biologicznym" - moge zrobic gdzies upload, jakby to kogos interesowalo.
paranoi, a masz jakieś dane co do testów na pot czy ślinę?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: renton »
dzis albo jutro bede mial tesy, palilem ostatnio w niedziele. moja matka powiedziala ze wysle mnie do jakiegos osrodka zeby mi zrobili test, watpie w to szczerze mowiac, ale zawsze moze je zrobic sama. jak wczesniej mi robila to stala przy mnie jak lalem i nie bylo opcji zebym dodal cos w stylu visine czy kwasek cytrynowy. dzis przez caly dzien pije duzo wody i wypilem szklanke octu (podobno pomaga). co moge jeszcze zrobic?
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
A wlasnie te Visine jakiego typu muszą być (Classic ,Zmeczone oczy, czerwone oczy )czy jakies inne ?? Bo kazde roznia sie składem :-/ wiec pytam sie (a tak w ogole ostatni raz jak kupowalem Visine do czerwonych oczu to zaplacilem 17,50 8-( ).PROSZE O WSPARCIE
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: olx »
test na amfetamine wykrywa takie rzeczy, jak np.efedryna . jesli wzielo sie fete, to mozna powiedziec, ze poprostu wzielo sie lek (np.tussipect, w ktorym jest zawarta efedryna) natomiast XTC rowzniez jest wykrywane przez test na fete jako amfetamina....:/ jaki są jeszcze sposoby, aby uniknac wykrycia fety w moczu, procz dania czyjegos moczu, i zwalowania z tymi lekami? krople VISIN tez działają? a co z OOczami?
olxx
  • 1 / / 0
Moj kolega gdy juz wpadl kilka razy i starzy zaczeli mu robic testy ma o to taki sposob : kupuje kwasek cytrynowy w butelce 2 sztuki i wypija je, mowi ze teraz jara codziennie potem to pije i multi test mu nic nie wykrywa, teraz sam mu kupie test i zobacze czy to prawda, pilem juz to strasznie nie dobre....raz gdy pilem kilka browarow na pusty potem to wypilem to nawet zygalem.... ale da sie to wypic :) nie kupywac tylko zaprawy cytrynowej, w smaku jeszcze gorsze... sam to musze wyprobowac on mowil ze mial testy i nic nie wykrylo ze tam kwasek zabija cos tam... :)
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: slivka »
jest duzo lepszy sposob... po prostu do badanego moczu wlac kwasek cytrynowy :] ok. 3-4 krople (ja tak wlalem do malej ilosci moczu). wydaje mi sie ze jak wiecej nasikacie do badania to trzeba wiecej wlac ale nie wiem jakie sa dokladnie proporcje. za pierwszym razem wlalem ok 3/4 budelki mniej wiecej takiej objetosci jak opakowanie od kropli do oczu Visine i wszystkie 4 paski w multitescie byly biale :P (jezeli sie nic nie bralo [THC, Coca, Amph, Morf) to sa dwa paseczki jezeli sie bralo jeden). za drugim razem wlalem ok. 3-4 kropli ale tylko bakalem wiec nie wiem jak dziala na reszte.
Uwaga! Użytkownik slivka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dream Fall »
Mam pytanie.
Będe miał robiony dziś Multi Test (taki - http://www.hydrex.pl/opis_multi4.html).
Czy jeżeli podam mocz psa to będzie ok :) ?
  • 803 / 6 / 0
[quote="Dream Fall"]
Mam pytanie.
Będe miał robiony dziś Multi Test (taki - http]

LOL :-D

Szczerze nie wiem, czy mocz psa rózni sie od ludzkiego... Pamiętaj oby był ciepły jeśli zaryzykujesz %-D
Ważne, aby pies był zdrowy i mocz miał taki sam odczyn jak ludzki tzn. kwaśny. Wiele psów ma problemy z układem moczowym(kamienie nerkowe, inny odczyn moczu - zasadowy). Wiele właścicieli bagatelizuje wizyty u weterynarzy, Tak samo ja, bo bydlak duży i warczy :-/
Nie wiem jakby sprawa wyglądała przy innym odczynie moczu... nigdy nie robiłem testów.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.