- DXM
- benzydaminy
- kodeiny i wywaru z maku
- efedryny
- dimenhydrynatu (aviomarin)
nie będzie za dużo po Tobie widać że masz faze chyba że przesadzisz z dawką, ale napewno będzie się miło podróżować :-D
co do avio i bezydaminy to nie wiem jak byłoby z dexem -bo nie próbowałem- i nie chcę (z tego co czytałem to niezbyt przyjemne substancje)
Hmm babcia chyba bardzo mało spostrzegawcza skoro nic nie zauważy po takim miksie,a jeśli samochodem to kto prowadzi mało spostrzegawcza babcia czy ty?he he
Przyszło mi do głowy: 6 aviomarinów, 450 - 600 mg DXM + 1 lub 2 cipacze. Czy to dobry mix? Aha babcia nie jest zbytnio spostrzegawcza.
nie mozesz sie najnormalniej zbakac ?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ten halas stuk stuk stuk
implikuje pewnie noody
Warto pomagać.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.