Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 507 / 10 / 0
Ehhh cwaniacze bo w duckduckgo sprawdziłem..;P i tak wychodzi że amyl to to samo co pentyl, a że dużo częściej amyl pojawia się w "zagranicznym" szukaniu dlatego stwierdziłem że to bardziej "amerykańska" forma.
  • 369 / 13 / 0
Tylko, że ta grupa to grupa 3-metylobutylowa, a nie n-pentylowa.
  • 507 / 10 / 0
Ehhh amyl jest równoznaczne z pentyl, nic nie wspomniałem o izomerii ;P i amyl nie oznacza grupy n-pentylowej, samo amyl oznacza tyle że jest 5 atomów węgla dokładnie to samo co pentyl a izomeria to już 2 bajka ;) i isoamyl to to samo co isopentyl podobnie sec-amyl/sec-pentyl. a n-amyl to samo co n-pentyl.
isopentyl- to też grupa 3-metylobutylowa.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tech »
X Ultra Strong ja go testowalem, bania dobra ale szybko paruje :D
Uwaga! Użytkownik Tech nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Opisz jaka jest bania, bo mój pure gold poszedł w pizdu, a chcialbym kupic sobie nowego ;)

albo rush, albo xultra albo moj ukochany trzepacz tauro
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bugi »
Cześć, mam pytanie, mieszkam w usa i poppers wąchałem z kolegą który przywiózł z czech, chciałbym sobie taki sam zakupić i właśnie zamówiłem to http://www.nitropoppers.com/index.asp?P ... &ProdID=11 i czy możecie mi powiedzieć czy to jest akurat to co chce?
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: biotyk »
Popieram koncepcje Micklena. Widać, że koleś zna sie na rzeczy.

Ja mam inne pytanko - czy ktoś orientuje się w jaki sposób legalnie można sprzedać różnego rodzaju poppersy wyprodukowane przez siebie? Może nie koniecznie jako poppers :-p
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
Wczoraj po raz pierwszy zakupiłem z kolegą popersa..... Boska rzecz... jazda krótka ale aż cię rozpierda.a.

NAPRAWDE FAJNE
Destination Unknown
  • 5299 / 106 / 0
Chyba zainwestuję :D Trza nowych rzeczy próbować zwłaszcza gdy śmieszne są...
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 200 / 1 / 0
biotyk pisze:
Ja mam inne pytanko - czy ktoś orientuje się w jaki sposób legalnie można sprzedać różnego rodzaju poppersy wyprodukowane przez siebie? Może nie koniecznie jako poppers :-p
Jako środek do czyszczenia głowic magnetofonowych, etc. Gdzieś widziałem takie zastosowanie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.