Ja miałem podobnie jak panna ze mną zerwała, byliśmy razem i serio mimo wszystko był to cios ale, wracając do tematu z tego wszystkiego dostałem świra, może trochę za dużo marihuany, i psychiatra powiedział 3 lata temu że to psychoza teraz że może chad
Znajdź sobie pannę to protip
No i nie ćpaj empatogenów i w ogóle stymulantów, bo można ochujeć.
Jak ktoś to jeszcze przeczyta to mam pytanie. Dać sobie spokój z widywaniem się z nim przez dłuższy czas, czy widywać się tak często jak to możliwe?
PS.: Znaleźć teraz dziewczynę to jak znaleźć pigułę na czystym MDMA w małym miasteczku. Może na urlopie uderze w balet to zaatakuje jakąś foczke :D
I dlaczego opio mi wypierze uczucia?
Peace yo
DontPanicITSorganic pisze:Jestem hetero, miałem kilka dziewczyn, nawet od samej podstawówki, dlatego biję sie po głowie, jak cos takiego jest mozliwe.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.