glonisko pisze:Można brać raz? To trochę cienizna. A ile działa?Machine205 pisze:Nie. Zawsze "walę w żołądek" i jak na razie ok.
Zmieniam zdanie, 4f-mph jest b. dobre do szybkiej pracy, szczególnie w towarzystwie. Mniej przypadkowych kontemplacji chwili, mniej bezsensownej gadki, więcej do rzeczy, więcej generowanego PKB.
Jednak branie więcej niż raz dziennie, nawet w odstępie 6h, nie jest ani dobre, ani fajne. Więcj trzeba wybrać porę raz a dobrze. Poza tym trzeba wcelować, trochę za mało - jest za słabo, trochę za dużo - przeciążenie systemu.
I o ilu mg piszesz? Masz porównanie z innymi fenidatami?
Machine205 jak długo stosujesz 4f-mph? Również na początku uważałem, że druga dawka jest gorsza, działała jakby słabiej i w gorszy sposób. Teraz jednak stosuje dwie dawki dziennie, takie same, pierwsza rano a druga po południu. Zacząłem tak po jakimś tygodniu od chronicznego zarzucania 4f-mph i teraz druga aplikacja również działa świetnie.
Przy mph podobno jest tak (tyler tak wspominał), że po tygodniu zaczynają mijać skutki uboczne zarzucania mph i wtedy jest dużo lepiej. Możliwe, że przy 4f-mph jest tak samo, przynajmniej u mnie tak się stało.
Dysponuję znaną nam, stymulantowcom czerwoną mikrołyżeczką do odmierzania Noopeptydu i innych zdrowych-suplementów, z pewnością odmierzał nią już ktoś z tego forum tytułową substancję, posiadając wagę jubilerską 0,001 . :) Proszek jest gęsty i pulchny, więc proszę o wskazówkę... @Neuronek - Ty chyba jesteś w stanie pomóc mi i przy okazji całej reszcie forum. :cheesy:
Substancja jest świetna, od pierwszego testu już ją uwielbiam, a wolę dawkować masowo, a nie na oko-objętościowo. :-)
Działanie nie przypomina EPH w żadnym wypadku jak dla mnie, ale każdy organizm może to inaczej odczuwać. Ciekawy jestem opinii innych badaczy. Jutro dam znać czy w ogóle coś kimałem i jak ogólne samopoczucie. Sort od polskiego vendora.
Pozdrawiam.
Substancja jest świetna, od pierwszego testu już ją uwielbiam
Jeśli udało Ci się łyżeczką od Noopept'u wymierzyć dobrą ilość w mg, to też daj znać.
Opisz coś więcej!
--- EDIT ---
w odpowiedniej dawce 4F-MPH zachowuje się jak Concerta o przedłużonym uwalnianiu.
Zapewne ten fluor, albo podobieństwo do metylo daje jakąś malutką porcję serotoninki (metylofenidat jest agonistą serotoninowego receptora 5ht1a)
Miałem okazję spróbować Medikinet 10mg i przyznam szczerze, że bardzo podobne, przy czym 4F-MPH jest... silniejszy.
Naprawdę świetna substancja, bardzo mi się spodobała, faktycznie działa jak o przedłużonym uwalnianiu, bo trzyma w moim przypadku właściwie cały dzień.
Świetna koncentracja, gadatliwość, produktywność, no po prostu cud-miód. :)
Miejmy nadzieję, że @Neuronek pomoże nam z odmierzaniem tego czerwoną mikrołyżeczką - podpowie nam ile waży jedna, ubita na płasko. ;)
Sam zapodaje na oko, lub biorę 3-5 żółtych mikrołyżeczek.
Substancja ma potencjał, jednak aktualnie testuję wyłącznie dawki progowe.
Więcej napisze, jak już zaopatrzę się w wagę. A dla tych co nie mają polecam rozejrzeć się w chinach za taką jubilerską. Tania i sądzę, że w zupełności wystarczy. ;-)
Mniej wjezdza jak iph , na serce prawie w ogole odczuwalnier ,a tylko z tym z tej grupy mam porownanie.
Fizycznie to nawet poczulem oslabienie, psych zobojetnialosc, jakby taki troche benzo stan . PRaca ktora wykonywalem wtedy chcialem zeby sie juz skonczyla nie chcialo mi sie.
Potem jedna dorzutka po godzinie 25 mg - zlapalem sie na tym ze z lekka mania i duzym zaciekawieniem przegladam forum.
Tak wiec temacik musi was ciekawic i troche polepsza wkrete.
Powoli zaczyna puszczać, czuje w nogach niespokojnosc, nerwowy jestem i klne w myslach. Chyba przesadzilem .
Ciezko cokolwiek powiedziec o tej substancji na razie, ale jak dla mnie od iph lepsze, tamto to w ogole nie wiadomo do czego bylo. A serce walilo jak mlotem, strasznie czyscilo z wody
ja waże na wadze 0.01 . Klade kawalek kartki ktora wazy kilkanascie mg i na nia wrzucam MPH. dokladniej sie zwazy niz wrzucac na pusta wage
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
odmierzam tą mikrołyżeczką i 1 miareczka jest w sam raz
z odmierzaniem tego czerwoną mikrołyżeczką - podpowie nam ile waży jedna, ubita na płasko
Wyłącza to w ogóle emocje i powoduje samo logiczne myślenie, bez jakiś zbędnych ceregieli i zastanawianek, tylko "muszę zrobić to i to, by zająć się czymś ciekawszym ;)"?
Potem jedna dorzutka po godzinie 25 mg - zlapalem sie na tym ze z lekka mania i duzym zaciekawieniem przegladam forum.
Inna kwestia - mixował to już ktoś z alko/GBL? Imprezowe to to chociaż troche?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kasblokrys.jpg)
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce
Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/amnesia_ibiza.jpg)
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów
Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/nowymlotek.jpg)
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą
Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.