nie mam zamiaru sie poddac. operacja na noge i ruszam do walki. hahahahaha. zeby to takie proste bylo
ps. o nie moge
i chciał bys poproscic o leczenie a nie o wyrok
kolega tak wykombinowal ale on mial z witamina A problemy wiec moze predzej lykneli
mutozo pisze: karany za kradziez i posiadanie (narkotykow 7,5 gr amf),od tego czasu kradziez sie nie powtorzyla i raczej nie powtorzy, paranoja lub cos w tym rodzaju nie zbadane przez psychiatre bo w koncu to tylko skutki palenia zielska, paranoja, ; ostatnio na 0,5 roku przed odwieszeniem zlapany z o,5 mj, pojde siedziec? moge? musze wg obowiazujacego prawa, nie jestem raczej bandyta, nie chcialem, ale co poradzic? jak mi powiedzial pan policjant :" kto ma miekkie serce ma twarda dupe". jak tu nie zwiesic!? ale co tam. mam zamiar sie uczyc, moze nie pojde? jak ktos tu juz pisal zostane najwyzej menelem, dla panstwa jako instytucji to niewielka strata, bo w koncu ma swoj system represji i molestacji umyslow... co mi szkodzi... krok wstecz, 1,5 roku w plecy... niby nieduzo, aha... super
nie mam zamiaru sie poddac. operacja na noge i ruszam do walki. hahahahaha. zeby to takie proste bylo
ps. o nie moge
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
z fartem arahael :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.