Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 133 / 2 / 0
Witam użytkowników hyperreala. Otóż, po spożyciu około 2 piw mocnych mam częstomocz, tzn. chodzę do toalety co kilka minut. Jak robię sobie przerwę, to jest miej więcej to samo.
Macie częste oddawanie moczu po alkoholu?
Czy to może jest jakaś choroba układu urologicznego?
  • 358 / / 0
Czego zamęt robisz,normalna sprawa,że dwa piwa i 10 razy siuru.
  • 81 / / 0
Ty to zaraz zapytasz, czy to normalne, że jak wyjdziesz na słońce to wracasz opalony.
coming, colors in the air,
oh everywhere,
she comes in colors
  • 1329 / 59 / 0
Dziwna sprawa, to może być coś poważnego. Udaj się z tym do najbliższego lekarza zanim będzie za późno :-|
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 195 / 4 / 0
Niech to jakiś mod wyjebie. Kaya44 notorycznie pyta o głupoty. Wystarczy spojrzeć na ilość postów w śmietniku.
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 36 / / 0
Normalna rzecz, nie ma się czego martwić :)
  • 712 / 83 / 2
Normalna rzecz, chmiel działa moczopędnie, piwo to w większości woda więc czemu się dziwić że szczasz jak pojebany?
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 316 / / 0
Po kawie i po piwie każdy ma takie zjawisko ja potrafiłem z 5 razy w ciągu godziny iść się odlać w czasie imprezy
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 1 / 0
Zrób badania ogólne i profil nerkowy
  • 2 / / 0
Częste oddawanie moczu po alkoholu ma też przecież związek z wazopresyną, która normalnie zatrzymuje wodę w organizmie. alkohol tak wpływa na przysadkę mózgową, że wydzielanie wazopresyny się zmniejsza i organizm próbuje pozbyć się nadmiaru wody. Z resztą, przecież piwa zawsze dużo się pije, więc często się sika :-) jakby wypić litr wody na raz, to też trzeba do kibla potem często biegać!
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.