Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
To jakiś posrany lek ten thiocodin %-D
To fakt :)
zjednej strony substancja wykrztusna a z drugiej przeciwkaszlowa :nuts:
Może w dawkach leczniczych się sprawdza :cool:
Niedługo wszamię 1 opakowanie to zdam relację <_<
A nie lepiej Antidol 15? Tańszy i bezpieczniejszy... A relację zdaj koniecznie :) Może się w końcu zdecyduję na wrzucenie/niewrzucenie %-D

Co do uczulenia nie mam pojęcia.

Pzdr.
Excellence.
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AsMoDeUsZ »
Co do antidolu to jak mówiłem jestem nowy w kodeinowych tematach,ale o uszy mi się obilo że trzeba jakąś ekstrakcję z tym robić-nie chce mi sie bawić w takie rzeczy po prostu.Plan jest prosty:
Biorę 6-7 zł ide do apteki kupuje thiocodin(hehe tylko nie wiem jak to sie wymawia nawet :-D ''tjokodin'',''thokodin'' %-D ).Kruszę tabletki na proszek,dosypuję do soczku i wypijam ^_^
I mam nadzieję że będzie git ;-)
Uwaga! Użytkownik AsMoDeUsZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrGnat »
Thiocodiny zjedza najlepiej dwa na raz i nie rozpuszczaj w wodzie bo strasznie gożkie, podobno bardziej gożkie niz koda z antidolu, ale mocniej. Ja jak kupowałem podszedłem do okienka i powiedziałem poprosze "thiokodin" i zapłaciłem tylko 5,80 zl, w domu mialem jeszcze jakieś 4 tabletki niewiadomo skąd, czyli razem było 210 mg i nawet fajnie sie po tym czułem. Uważaj też na oczy bo ci może pożądnie wyjebać, ja miałem calusieńkie przekrwione i czerwone pod oczmi. Wyglądałem jakbym się naćpał :P Następnym razem biore minimum 300mg i tobie też tyle polecam
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 329 / 2 / 0
[quote=""AsMoDeUsZ""]
hehe tylko nie wiem jak to sie wymawia nawet ]
Hehe... ten sam problem miałem jak 1. (i dotychczas jedyny :P) raz kupowałem Acodin. Ale podszedłem, "Akodin poproszę" i było git %-D Bo nie wiem czego Acodin (wymowa) jeszcze mi po głowie chodził :nuts:
[quote=""AsMoDeUsZ""]
jestem nowy w kodeinowych tematach
[/quote]
Ja też. Ale forum "Kodeina" przeczytane już prawie całe ]
trzeba jakąś ekstrakcję z tym robić-nie chce mi sie bawić w takie rzeczy po prostu
[/quote]
Zawsze możesz do tego podejść, jak do rytuału kręcenia jointa :-) Albo w inny sposób - robisz ekstrakcję i sobie myślisz "tyle się z tym umęczyłem - coś mi się w to konto od życia należy" - i siup roztwór w gardło %-D
Excellence.
  • 78 / 2 / 0
ja dość często wpierdalam "Tjokodin" z powodu braku możliwości zrobienia ekstrakcji, i żadnych skutków ubocznych poza okropnym smakiem w ustach nie zauważyłem. Parenaście minut po wszamaniu tabsów jakieś szamanko, fajeczka i jest słodziutko :* Oczywiście zdrowiej jest zrobić ekstrakcję z Antidolu, kodeina szybciej wchodzi i już lepiej jest wypić trochę gorzkiego płynu niż połykać te syfiaste tabletki.
70mg Hydroksyzyny i 300mg kodeiny, szkoda że już sie skończyło, a było tak pięknie...
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: AsMoDeUsZ »
Dzięki all za odpowiedzi ^_^ Wiem juz mniej więcej ocb, kodę wezmę przy najblizszej okazji. %-D
Uwaga! Użytkownik AsMoDeUsZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrGnat »
a napierdala was głowa po thiocodinie na nastepny dzien? ja tak miałem, że myślałem ze mi mózg wybuchnie zaraz, ale nie miałem dostępu do kody albo czegoś przeciwbólowego i musiałem się z tym męczyć z pół dnia
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 78 / 2 / 0
MrGnat pisze:
a napierdala was głowa po thiocodinie na nastepny dzien? ja tak miałem, że myślałem ze mi mózg wybuchnie zaraz, ale nie miałem dostępu do kody albo czegoś przeciwbólowego i musiałem się z tym męczyć z pół dnia
Tak jak napisałem, nie ma odczuwam żadnych skutków ubocznych :)
Żeby życie miało smaczek, na mej działce rośnie maczek...
  • 369 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
Miałem po dużych dawkach typu 800mg domięśniowo. Kurewski ból, trzeba przyznać.
Albo w inny sposób - robisz ekstrakcję i sobie myślisz "tyle się z tym umęczyłem - coś mi się w to konto od życia należy" - i siup roztwór w gardło
Pytanie brzmi - po co w ogóle się z tym męczył? Ludzie robią znacznie bardziej skomplikowane rzeczy dla satysfakcji. A picie ekstraktu z Antidolu to żadna cena.
  • 329 / 2 / 0
Też prawda...
Excellence.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.