W kapsułkach chcę by było tyle wolnego miejsca by można było dosypać 10mg-40mg innej substancji.
Lek/Suplement powinien być przeznaczony do poprawy wydajności umysłowej lub przeciwstresowy[np magnez] lub coś mniej więcej w tym stylu.
Znajdzie się coś takiego?
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
nutella-cole pisze:Chelatowany magnez firmy Olimp
telinit pisze:Tramal... ale to blistry.:)
Przyznaj się, kogo chcesz odstresować wbrew jego woli? :P
Ok, mam już odpowiedź. Guarana w pigułkach spełnia moje wymagania
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Ostatnio przewinął mi się odcinek House'a (SE04E15 - House's Head) i była tam wspomniana fizostygmina - substancja które w skrócie może "otworzyć drogę" do zakamarków pamięci, gdzie na co dzień człowiek nie ma dostępu. Wiem że to tylko serial i może to być absolutna fikcja (podobnie jak NZT z filmu Limitless), jednak jeśli jest w tym choć odrobina prawdy to czy faktycznie ten lek ma taki wpływ na pamięć ?
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
A po drugie, przypominam, że moduł LEKI w empendium mobilnym jest darmowy, każdy szanujący się "aptekarz" musi to mieć ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.