Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 196 / 5 / 0
Nazwa: Tesla
Kolor: pomaranczowy/ rozowy
Kształt: trojkotna tabletka
Gdzie kupione: malopol
Sposób przyjęcia: Doustnie 1 sztuka
Opis działania: wchodzila bardzo dlugo, napewno ponad 1.5h, weszlo dosc niespodziewnaie, bo chiwle po tym jak zrezugnowany z nie trzepnie przyjaralem maczanki. 100% milosci empati serduszek kotow i co najlepsze. dzialanie od momentu zaladownia to jakies ponad6h. zasypai sie przyjemnie na nastepny dzien widoczna porpawa nastroju. MDMA like <3
  • 8 / / 0
Nazwa: yin yang
Kolor: Czerwony
Kształt: Okrągły
Logo: Chiński znaczek https://www.duckduckgo.pl/url?sa=i&rct=j&q= ... 5130578364
Gdzie kupione: okolice Bydgoszczy
Kiedy kupione: 2 dni temu
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Wg mnie bardzo mało MDMA, wchodzi po około 40 minutach, przez chwilkę czułem się strasznie słabo potem fazza ostrego wypierdolenia tak jakbym zarzucił bardzo dużo speeda. Brak euforii , ogólnie bardzo słabo, schodzi po jakiś 2 godzinach, zejście też nieciekawe.
Ocena działania: 3/10
Dodatkowe komentarze: Miał ktoś do czynienia z tymi kulami ? Dajcie info jak u was było ? bo słyszałem też opinie że parę ludzi chwali sobie te cuksy.
  • 3 / / 0
Żółw ninja (turtle)
Zielony
Wielkopolskie
Zjedzone 3 w ciągu godziny. TOTALNE NIC! Sort na wyjebie. Na szczęście grosza nie wydałem, nic straconego.

http://fotowrzut.pl/3DJK94QUDI
  • 64 / 1 / 0
Te żółwie to ta necie idzie kupic ktos sie nauczyl jak sie je robi zainwestowal w sprzet i was robi na kase hahaha :gun:
  • 299 / 11 / 0
Zółwie miałem okazje wziąć, ale jak ziomek powiedział ze dwa trzeba wpierdolic minimum to od razu zwątpiłem ;D

Slyszal ktos o fioletowych/rozowych (nie jestem pewny niby fioletowe, ale ludzie to daltony) dyniach?
PODOBNO pol i jest dobrze, ale nie jadlem nie wiem, mam okazje wziac po 25 (niezbyt tanio, może rzeczywiście takie dobre)
WLKP.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 44 / 1 / 0
@XTC9THC miałem okazję jesacc w ostatnie haloween:D bardzo pluszowo love pysznie
  • 29 / 1 / 0
XTC9THC pisze:

Slyszal ktos o fioletowych/rozowych (nie jestem pewny niby fioletowe, ale ludzie to daltony) dyniach?
PODOBNO pol i jest dobrze, ale nie jadlem nie wiem, mam okazje wziac po 25 (niezbyt tanio, może rzeczywiście takie dobre)
WLKP.

Ja słyszałem o zielonych ,nawet je tu kiedys opisywałem na 164 stronie wiem że są też różowe http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=34728 Osobiście jadłem tylko zielone i powiem Ci że petarda ,jedna gniotła już moooocno i efekty dokładnie takie jak z opisu MDMA. Jeśli w tych różowych siedzi to samo i tyle samo to nie będziesz żałował.
  • 299 / 11 / 0
Widziałem własnie chyba Twój opis tych zielonych, bo zanim napisałem to użylem opcji "szukaj" w temacie i tylko te zielone znalazłem :D

Nwm czy jest sens patrzeć na pillreports jesli report jest np z drugiego konca europy, bo nigdy nie wiadomo czy to ta sama partia, teraz takie czasy, ze kazdy robi podrobki byle by zarobic, same kurwy w pogoni za moneta....
Mimo wszystko i tak je wezmę %-D

Szykuje się wybuchowy weekend, specjalnie pozbierałem pyszności, ghosty i ferrari do tego wezme te dynie, może być miazga :gun:

A jako, że jadłem już duchy, a ferrari nie wiadomo czy maja MDMA, to najpierw zasmakuje dyni, potem dorzucę ewentualnie duchy i ferrari ;D
Zdam report tych dyni jak wrócę do żywych czyli jakos w poniedzialek :)

Szkoda tylko, ze te dynie nawet przy 10 maja taka sama cenę, albo ziomek wali w chuja, albo naprawdę nie są tanie i będą jakościowo kosmos

@Down
O tym samym wspomniałem :)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2016 przez XTC9THC, łącznie zmieniany 1 raz.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 3854 / 312 / 0
Nigdy nie warto sugerować się opisem piguł z drugiego końca Europy. Przecież zbicie substancji do odpowiedniego kształtu i wycięcia na nim jakiegokolwiek loga jest dla producenta dziecinnie proste. Podejrzewam nawet, że niektórzy czytują pillreports, a potem chcą się bujać na fejmie danej piguły.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
co mi powiecie o żółtych pigułach w kształcie serduszka z napisem LOVE ??
Uwaga! Użytkownik fajfus1945 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.