Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 1
Ja po pseudo efce czuje się okropnie, tzn w głowie jest fajnie, ale fizycznie juz nie, teraz np juz mi schodzi, ale z pół godziny temu myślałam, że mnie szlag trafi, wyschniętę śluzówki zwłaszcza w buzi sucho jak na pustyni, serce wali jak młot pneumatyczny i w głowie się kręci, czuje się wtedy bardzo zmęczona :T ale to już jest jak schodzi, aczkolwiek dziś wzięłam 12 tab sudafedu zaledwie 3 godziny temu, stymulacji juz nie ma, leżę i myślę XD Lubie pseudo efke, na początku jest fajnie, ale wszystko co piękne czasem się kończy i potem są (u mnie) te nie fajne skutki ;_;
"Wczoraj przysnił mi się Nepal, byłam razem z hipisami, uprawiałam wolną miłość, jadłam LSD garściami. Po dywanie dym się snuje, lubię bawić się włosami, gdzie jest kosz z narkotykami? gdzie jest kosz z narkotykami...?"
  • 275 / 4 / 0
chce 1 raz spróbować peefke dzisiaj, ile poleciacie na początek? ogólnie mega nie wyspany jestem, a na nocke trzeba do roboty iść ^^
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
2-4 tabletki.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 275 / 4 / 0
a który lek jest najwydajniejszy cena- ilość?
Uwaga! Użytkownik Deiff nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1889 / 72 / 3
Apselan. Chyba, że coś nowego wyszło.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 19 / 1 / 0
Leki z pseudoefedryną w większości miejskich aptek juz z dowodzikiem :D
  • 3449 / 123 / 8
Nope.

EDIT: Może mówisz o Skarżysku-Kamiennej? :P We Wrocławiu - niet.
  • 19 / 1 / 0
Okolice Sk-kam no i Kielce.
  • 65 / 1 / 0
Eee tam, słabizna... W akcie desperacji, z tymczasowego braku innych opcji wziąłem sobie ten Apselan na spróbowanie, tak do nauki czy coś. Połowa na raz(300mg), nic w sumie specjalnego nie zauważyłem, po ponowieniu dawki w niedługim odstępie czasu - także. Być może za mało wziąłem, nie wiem. Ale kolejnego podejścia raczej już nie podejmę;)
  • 222 / 20 / 0
Tak, pseudoefedryna to w moim odczuciu ledwo co działające gówno.
Dwa razy zjadłem pół opakowania sudafedu czyli 360mg i poza przyjemnymi ciarkami na głowie nie odczuwałem żadnego działania typowego dla stymulantów - zero euforii, pobudzenia, poprawienia nastroju. No chyba, że po opierdoleniu całej paki byłoby lepiej, ale nie wiem czy to warte ewentualnych skutków ubocznych
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.