Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Woda, cukier, zagęstnik: guma guar, benzoesan sodu, barwnik: karmel.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="Kurwik"]
Woda, cukier, zagęstnik]
wszystko trzeba ładnie zapiec w piekarniku nastawionym na 250 st. C na różowy kolor
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 91 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Versus »
Neurosis Factory przy tej syntezie z amoniakiem można coś spierdolić i zmarnować towar.Ktoś mi tłumaczył jak to zrobić ale mu się spieszyło i nie dopytałem się w którym momencie trzeba uważać.
Więc popraw mnie jeśli źle pisze.
Przygotowanie:
Łyżka,koks i amoniak.Podgrzewamy(nie gotujemy?) i czekamy aż się zetnie(i teraz moje pytanie:koleś mi powiedział że trzeba być cierpliwym bo spierdoli się reakcje,to prawda ? Jeśli tak to jak długo trzeba odczekać?)
  • 584 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
Ale dlaczego chcecie walic kryla po kablach? Przeciez on jest ugotowany po to zeby go palic. Walnac koks w kanal i jarac kryla z lufy to prawie to samo, oprocz tego przyjemnego dzwonienia w uszach po paleniu. No ale po IV nie ma takiego zjazdu strasznego jak lufie.

Nigdy nie gotowalem ale z tego co pamietam to klient dodawal "Baking Soda", woda, i oczywiscie koks. Wsypywal na lyzke mieszal caly czas i czekal az woda odparuje. Sorry ale nie wiem ile czego. Ale wiem za to ze faza po lufie byla mmm...
America's C.R.E.A.M. team
  • 1 / / 0
Witam, proszę o odpowiedź, mianowicie ilu procentowy rozwór wodny amoniaku użyć do tego?
Uwaga! Użytkownik AK47alex nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
10% Ja używałem 20% wymieszane z wodą 50/50
  • 279 / 1 / 0
czy ta metodą da się każdą substancje aktywną hcl zrobić w formę wolnej zasady ?
  • 1107 / 52 / 0
Nie
Chuj na kaczych łapach
  • 317 / 15 / 0
Przepraszam zabodkopanie tematu.Ale nie widze podstaw do zakładania nowego.

Niech ktoś mądry (Oxan) albo imperyczny i również madry (Porucznik) lub ktos inny równie zajebisty[WHITE SMILING FACE] napiszę tutaj lub PM.

Jak zrobić krack(Na poziomie chemika rodem z działu metkatynon [WHITE SMILING FACE] ) z użyciem sody,lub/I roztworu wodnego amoniaku.ZYLKI LECZE NO...DZIEKUJE BARDZO :-)
SIEJ TERrrrOR POZNAN !!!

...I AM LOVE WITH THE SPEEDBALL...
  • 3964 / 150 / 0
kox + soda + woda, mieszamy i podgrzewamy do odparowania wody. to chyba najprostszty sposob?

sorry jak co pomieszalem ale jakos nigdy nie aspirowalem do bycia crackheadem. :-D
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.