Czy bedzie w miare bezpieczne wziac diazepam przed wstrzyknieciem?
Aha i wczesniej ktos napisal ze petydyna podana p.o. to okolo 50-60% podania i.v, wiec czy jesli wypije dwie ampulki po 100mg to klepnie tak jakbym wrzucil 100mg i.v, tyle ze dluzej sie zaladuje?
Wpadlo mi w rece kilka ampulek 100mg/2ml i teraz sie zastanawiam jak zrobic z nich uzytek :D Wiem ze najlepiej byloby po kablach, ale jakis czas temu probowalem z morfina i ten stres wszystko popsul, juz wole wiecej stracic niz sie trzasc czy trafie w zyle..
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Oczywiście mówimy tu o podaniu pozajelitowym.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
God Fuck USA
+ poprawka nieistotna ale: *275-300 mg + błędy z pisania w pośpiechu. moje ocd nie pozwala mi patrzeć na poprzednią wiadomość.
mam ochotę wydrapać odstępy i scalić literki w jakikolwiek poza edycją dostępny sposób ale uda mi się to chyba tylko po psychodelikach.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.