Czytałem dość dużą część tego wątku, ale chyba nie padła odpowiedź na moje pytanie.
Uho pisze:Jak działa kurkuma, jeśli wejdzie w interakcje z MJ? Kurkuma przyjęta przed paleniem wpłynie jakoś na sposób działania?
Czytałem dość dużą część tego wątku, ale chyba nie padła odpowiedź na moje pytanie.
Tyler Durden pisze:w połączeniu z SNRI czasami aż "parzy" mnie skóra, jak tego dużo wrzucę
Huk - nie nazwałbym tego ćpaniem. Jak sypiesz kurkumę bezpośrednio do buzi, to się nie dziw, że nie dajesz rady tego połknąć. Wsyp ją do szklanki, dodaj trochę pieprzu, zalej wodą (tak z 120ml mniej więcej) i wymieszaj to. Możesz też dodać odrobinę oleju - zwiększa wchłanialność kurkumy.
[ external image ]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kokonat pisze:Czy po dłuższym okresie stosowania kurkumy wzięcie MDMA lub DXM jest bezpieczne?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Nie zachęcam do łączenia ani zażywania MDMA, ale jeśli to zrobisz to daj znać jak się czułeś po tripie.
Możesz też dodać 15 mg DXMu. Być może nawet nie uświadczysz "dołka serotoninowego", który jest spowodowany zablokowaniem nAChR.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.