Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Chciałbym opowiedzieć o moich doznaniach związanych ze spożyciem nasion Ipomoea Purpurea dostępnych w sieci sklepów "Biedronka".
Pierwszy raz zażywałem owe nasiona w ilości 4g przy masie ciała 70kg. Nasiona starannie umyłem, pogryzłem i połknąłem. Następnie przepłukałem usta, aby pozbyć się ochydnego grzybowo-spermowego aromatu.
Efektem było narastające przez parę godzin dobre samopoczucie. Dodatkowo litery i grafiki na ekranie komputera wydawały się ostre i przejrzyste. Po około 6 godzinach po zażyciu nasion zasnąłem.
Efekty uznałem za placebo i postanowiłem zażyć dwukrotnie większą dawkę 3 dni później.
Przygotowanie i podanie nasion podczas drugiej próby było takie samo jak podczas pierwszej. Jedyną różnicą była dawka, która wynosiła 8g.
Początkowo efekty były bardzo podobne do tych z pierwszego podejścia. Po ok. 3 godzinach. Doznałem stanu lekkiej euforii. Świat wydawał się pluszowy. Wszystko było piękne i ciekawe w dotyku. Wielką frajdę sprawiał mi dotyk pościeli. Występowały delikatne ziarniste OEVy i błyszczące CEVy na obrzeżach pola widzenia. Zacząłem wymyślać przedziwne historie o wirujących arcybiskupach i kupcach destabilizujących handel na Oceanie Indyjskim. Tak jak poprzednio, zasnąłem po ok. 6 godzinach i spałem twardym, spokojnym snem.
Sądzę, że moje przeżycia udowadniają, że powój z Biedronki ma właściwości psychoaktywne. Są one jednak dosyć słabe biorąc pod uwagę, iż 8 gram uznawane jest za dawkę mocną.
Nasion jakiego powoju wy używacie i w jakich ilościach? Gdzie jest on dostępny?
Mógłbyś mi przybliżyć jak wygląda w opakowaniu, byłoby mi łatwiej go zlokalizować.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:Jest on jeszcze ?
Proponuję jednak poszukać powoju w sklepie ogrodniczym.
Jak dla mnie najlepiej działa hevenly blue od legutko i ten zawsze kupuję.
Wyginale się w moja stronę światła zostawialy takie kolorowe smugi. Czułem myśli innych ludzi jakbym widział ich kolor. To było bardzo fajne jednocześnie moje myśli były tak klarowne i widziałem po co wszystko jest. Czas
Mógł się cofać tylko jeszcze nie dotarliśmy do tego. Wszystko było we mnie a ja bylem wszystkim. Po 8h zeszło. Muzyka brzmiała cudownie. Nie brałem LSD ale to było piękne
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.