ODPOWIEDZ
  • 219 / 18 / 0
@circus:
Napisz w sprzedawcach, skąd to U. Kojarzy mi się tylko jeden EU a nie polski vendor, a u niego nie zamawiałem przez problemy jakie miał z wyjebkami lub/i burdelem organizacyjnym i marnym pakowaniem. A chętnie porównałbym dwa różne sorty U. ;]
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 4 / 0
Jestem świeżo po pierwszych testach U. /cut/ Na początek poszło wyważone 30 mg snifem. Wejście bardzo szybkie po 10-15 minutach maksimum efektów. Przyjemne uspokojenie, rozluźnienie. Delikatna euforia. Po godzinie poprawka 40 mg znów snifem. Efekty spotęgowane w pozycji leżącej, rozkosznie przysypiam. Działanie bardzo krótkie. Po godzinie czar znika. Pięknie rozpuszcza się w wodzie, rozpuszczam w 2 centach 40mg , podaje i.v. Wejście piękne :cheesy: , euforia, delikatne przyspieszenie akcji serducha. lekki8 wyrzut histaminy. Kurwa działanie bardzo krótkie. Ogólnie czegoś brakuje tej substancji, myślę że dobrze miksować to z jakimś benzo.

Do dyskusji o źródłach służy dział Sprzedawcy - iuhanna
Ostatnio zmieniony 20 stycznia 2016 przez Migrant, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
circus pisze:
Palenie coś_tam_działa, ale smak jest tak wybitnie obrzydliwy, że porzucam taką drogę administracji. Analogi fenta to przy tym delicje.

scalono - tur3k

post1981854.html#p1981854
jakie cos tam upierdala fest, tyko trzeba po kazdym buszku wstawaźć 5-D smak nie przypominam sobie zeby byl jakis mocno chujowy...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 4 / 0
Palone działa jak najbardziej, lecz to mało wydajna droga administracji. Lepiej już snifem przyjebać. Lecz na me oko substancja jest stworzona do podania i.v.
  • 65 / 5 / 0
Co do iv to znalazłem coś takiego:
https://www.reddit.com/r/researchchemic ... 47700_psa/
Potwierdza ktoś że tak się dzieje?
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 219 / 18 / 0
Migrant pisze:
Na początek poszło wyważone 30 mg snifem.
Jaką masz tolerancję?
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 3 / 0
Wpadło to w moje ręce, całkiem przyjemny opiod, na pewno lepszy od analogów fentanylu. 20 mg przyjęte donosowo trzyma około 90 minut, po czym pojawia się bardzo mocna chęć na dorzutkę.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 2116 / 631 / 0
Bardzo mocna chęć na dorzutkę mnie nie dziwi.

Dziś natknęłam się na reddicie na coś takiego - halucynacje po U
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1874 / 96 / 127
Ja mialem delikatne morfowanie jak przegialem ale naprawde bardzo delikatne.
wolna molekula
#mops
  • 65 / 5 / 0
A jak z iv? Bezpieczne czy lepiej sobie odpuścić?
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.