Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 501 / 7 / 0
dawno (!) tu nie zaglądałem, co słychać? jecie nadal tjoko lub antki albo inne codeine :D

Przeniosłem do knajpy / jarekjurek
  • 1683 / 126 / 0
rv48505 pisze:
No dobrze skoro to knajpa o kodzie to:

Czy piliście kiedykolwiek płyn z rozpuszczonych tabletek thiocodinu?Jeśli tak to jaki to był płyn, jaka temperatura? No i jaki efekt?
Rozpuszczalem w 100 ml cieplej wody 20-30 tabletek i bralem na łyka. Efekt taki sam jak przy polykaniu tabletek w calosci
  • 1794 / 124 / 0
Fajna nazwa knajpy :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 497 / 12 / 0
Za niedługo błogosławieństwo. Będzie ciepło i będę mógł robić zdjęcia. Mój aparat źle znosi mrozy i w końcu chciałem zacząć robić te cholerne zdjęcia. Mam tyle miejsc do oblazenia.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 2976 / 256 / 0
meme pisze:
@rv: To twór, o którym nie wiesz. Jak tam wejdziesz zostaniesz ojebany gównem od góry do dołu, że później nie będziesz wiedział, gdzie masz przód, gdzie tył. A tak na serio, uciekaj z pst do działu o maku. Tu mowa o kodeinie. Spadaj.
Meme apeluję o spokój, dostaję na ciebie skargi przestraszonych użytkowników na których się uwzięłaś %-D

Dzisiaj poleci koda albo bupra, jeszcze nie wiem jak z kasą będzie :listen:
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 40 / 0
turas, ależ ja jestem spokojna, normalnie oaza spokoju. Nie widać? %-D A tak na serio byłam niesamowicie podwkurwiona.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 184 / 6 / 0
@meme jak nie grzejesz przez jakiś czas to dla bezpieczeństwa paru osób nie wchodź na hyperka :D Bo jak grzejesz to jasteś oazą spokoju :)
"Wydaję się tak chory dla norm hipokrytów
Rzucających się w bieg swych nudnych ćwiczeń
Myśmy elitą samą w sobie wyznaczającą swój własny wyścig
Biorący, ćpuny i świry"
  • 559 / 40 / 0
Aj tam, jestem oazą spokoju, tylko głęboko zamaskowaną czy to na trzeźwo, czy nagrzana. Jednak fakt jest taki, że łatwiej mnie wkurwić, kiedy nie ćpam.

Jutro dxm. Może w piątek pogrzeję te 300mg i mnie to będzie satysfakcjonować.
digiity pisze:
.
Ty to dzielnie znosisz moje humory, co nie? :D
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 57 / 0
Drevolt pisze:
rv48505 pisze:
No dobrze skoro to knajpa o kodzie to:

Czy piliście kiedykolwiek płyn z rozpuszczonych tabletek thiocodinu?Jeśli tak to jaki to był płyn, jaka temperatura? No i jaki efekt?
Rozpuszczalem w 100 ml cieplej wody 20-30 tabletek i bralem na łyka. Efekt taki sam jak przy polykaniu tabletek w calosci
Potwierdzam. Czesto za czasow szkolnych robilem sobie w malej coli roztwor. Z rana z ciepla woda zamykalem i po godzibie i wstrzachaniu, byl gotowy. Klepalo dobrze.

Jeeeny, dzis w nocy orzezylem histaminowy festiwal. Filtrowalem, bedac naebanym i spalobnym, nie wyszlo cos, bo przyjalem tez antygrzybicze dodatki. Samba drapania kurwa %-D Ale i tak bylo i jest dooobrzee. :*) Wasze zdrowie

meme, moze to nie brak cpania, ale zwykla ciota?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 559 / 40 / 0
Niestety nie, to byłoby idealne wytłumaczenie na te moje wkurwienie. Raczej wchodzi w rachubę brak grzania.

Samba drapania? Chciałabym to zobaczyć. %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.