Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
Gargamel akurat ma się dobrze, leciał na stimach i opoi iv, ale przestal sam. I już z 3lata chyba jak nie bierze. Nie zyja: Codeine, Nof, Pan Muchomor, Konserwa, Dzielnicowy- choć on był później od reszty. Zielona chyba tez nie zyje. Ciekawe co u mecenasa z Wroclawia i Lotnika z Krakowa.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 195 / 10 / 0
Maykel85 pisze:
Gargamel akurat ma się dobrze, leciał na stimach i opoi iv, ale przestal sam. I już z 3lata chyba jak nie bierze. Nie zyja: Codeine, Nof, Pan Muchomor, Konserwa, Dzielnicowy- choć on był później od reszty. Zielona chyba tez nie zyje. Ciekawe co u mecenasa z Wroclawia i Lotnika z Krakowa.
Czy to chodzi o tego codeine co studiował parę lat temu we Wrocławiu?
  • 1889 / 72 / 3
Co? Zielona nie żyje?
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 3854 / 316 / 0
Gdzie się podziali ? Słyszałem, że kilku z nich poprzez zapisy w parafiach ruszyło na misję humanitarną do Kamerunu

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Napisalem, ze chyba nie zyje. Codeine aka Opiate Warrior był z Warszawy.
  • 1680 / 269 / 0
Ksionc chyba też nie żyje.
Największy przegryw na forum
  • 1360 / 179 / 0
O kurde to mnie zaskoczyles. Wiesz cos więcej? Od kody zaczynal, potem przeszedł na hel. Stary zawodnik, jak ja. Od 2004 tu siedze tylko pod innym nickiem.
  • 649 / 63 / 0
up jeszcze wisisz cos ludziom po tym jak zniknąłes
  • 173 / 8 / 0
Za każdym razem kiedy widzę ten tytuł jako żywo przypomina się z Wiedźmaka:

- Kto jest najlepszym szermierzem na świecie?
- Nie mam pojęcia.
- Nigdy nie znałeś takiego?
- Znałem wielu, którzy się za takich uważali. [...]
- Chciałabym wiedzieć... kim tacy szermierze są. I gdzie tacy są.
- Gdzie są, to ja wiem.
- Ha! Więc gdzie?
- Na cmentarzu.

Tylko podmienić pare słów.
A little water clears us of this deed. How easy is it, then!
  • 1542 / 211 / 0
Ja jakoś, odpukać, jestem, funkcjonuję, a mam staż w opio ponad 30 lat i ponad 50-kę na karku. No, ale jeśli ktoś nie uważa i szaleje, to kończy trzy stopy pod ziemią.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.