Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 114 / 2 / 0
Re: SDB-006
Nieprzeczytany post autor: Jeep »
Lajtowym kanna jest,ale jak się zrobi 1:15 - 1:20 maks. Inaczej raczej nie działa.
Fajnie miksuje się ze słabą siejką. Liście posypane tym i zawinięte w bibułkę dość fajnie odprężają. Jednak jak dla mnie nic ciekawego
  • 329 / 5 / 0
Jakieś opinie osób z nieprzejaranym czerepem(czyt. bez tolerki)?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 114 / 2 / 0
Trochę offtop,no ale. Ziomek palący tylko marie stwierdził,że coś pokroju relaksującej siejki. No czyli jak dla mnie więcej tutaj robi placebo i "czysta dusza". Na mnie nie działa w każdej ilości. Przerobiłem całego sampla w kilka minut. Wrzucić to do jednego worka z całą rodziną PX
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.