Właściwie zwykłe fajki to tylko wtedy, jak ktoś częstuje albo jak nie jestem w stanie skręcić. :D
A palę Casablankę waniliowo-wiśniową, najbardziej lubię Pueblo, ale u mnie na zadupiu nie ma.
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
WonszKryty pisze:Witam kolegów skręczaczy
Moglby ktos polecic jakis dobry smakowy najlepiej owocowy tytex ktory tez pachnie całkiem całkiem?
Macie jakieś źródło, że tytoń do skręcania jest mniej pryskany chemią niż ten w gotowych fajkach? Trochę mi się w to nie chce wierzyć :)
Wolałem kupować takie małe paczki w kiosku, niż - dajmy na to - pół kilograma za 40 zł, i się męczyć z jakimś jebiącym gównem. Oczywiście, wszystko zależne jest od źródła, ale nie oszukujmy się - na ogół takie tyteksy to nie mają podjazdu do tych kioskowych.
Ice Tea dupy nie urywa. Ma strasznie dziwny posmak.
i tak sobie turlam nie tyle wybralem ten sposob z powodu ceny fajek
ale raz ze z paczuni sie fajnie wyciaga wiec sie wiecej pali
po drugie jak sie wyjdzie do kumpli co wiecznie fajek nie maja
i tylko slyszysz no daj fajke no daj szluga i paczusia peka w godzine
to nie bylo na moje nerwy jeszcze przy tej cenie fajek
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.