Właściwie zwykłe fajki to tylko wtedy, jak ktoś częstuje albo jak nie jestem w stanie skręcić. :D
A palę Casablankę waniliowo-wiśniową, najbardziej lubię Pueblo, ale u mnie na zadupiu nie ma.
- Hurrra będę wielką artystką!!!
Z psytrance od 2012 roku.
Jestem odklejona.
WonszKryty pisze:Witam kolegów skręczaczy
Moglby ktos polecic jakis dobry smakowy najlepiej owocowy tytex ktory tez pachnie całkiem całkiem?
Macie jakieś źródło, że tytoń do skręcania jest mniej pryskany chemią niż ten w gotowych fajkach? Trochę mi się w to nie chce wierzyć :)
Wolałem kupować takie małe paczki w kiosku, niż - dajmy na to - pół kilograma za 40 zł, i się męczyć z jakimś jebiącym gównem. Oczywiście, wszystko zależne jest od źródła, ale nie oszukujmy się - na ogół takie tyteksy to nie mają podjazdu do tych kioskowych.
Ice Tea dupy nie urywa. Ma strasznie dziwny posmak.
i tak sobie turlam nie tyle wybralem ten sposob z powodu ceny fajek
ale raz ze z paczuni sie fajnie wyciaga wiec sie wiecej pali
po drugie jak sie wyjdzie do kumpli co wiecznie fajek nie maja
i tylko slyszysz no daj fajke no daj szluga i paczusia peka w godzine
to nie bylo na moje nerwy jeszcze przy tej cenie fajek
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.